На каква възраст сте?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Аз през лятото ще навърша 39, изглеждам по-млада,но се чувствам се на колкото съм.Имам две дъщери на 18 и 16 год. и понякога и аз съм на толкова.Да ви кажа не е лошо.

Аз гласувах в категорията 27-37.Иначе съм на 29 години.От близо 2 шия гоблени.

А аз през юни ще направя 25... То си е направо четвърт век...:party::flowerlove:Само да сме живи и здрави, че да се радваме на всички тези красоти които шием!

:hello: на всички момичета. Най-после реших и аз да се включа във форума.Аз съм на 34 години,но се чуствам на 15.Имам дъщеря на 13 год. и всички ни мислят за сестри;) и по акъл и по външност.:lady::D

:D
Az glasuvah v poslednata kolonka.6te ka4a srednata vazrast na goblenarkite,
no nqma kak .Imam 2 da6teri,koito sa6to 6iqt gobleni.Dovolna sam ,4e uspqh da gi zarazq s tova izkustvo.Nadqvam se, 4e vapreki vazrasta 6te bada prieta ot vas.:kissyou:

ot grupata na ewroto

:-| чак сега открих темата, се се заглеждам по другите, а то и тук било интересно.
И аз като Малекс съм на 22 EUR , през август йивот и здраве ще станат 23.
С два големи сина, кандидат свекърва- ни ми харесва думата, ама няма как.
Иначе има моменти, в които се чувствам на 25, но двете ми злата като се изправят до мен и ме приземяват.

:kissyou: RUJANKA,и аз съм като теб:!: по- добре ли ще е да ти казват''тъщата'':D а и на нас ще ни казват МАМИНКО:bong: :D

Скоро ще стигна христовата възраст със син на 12 години. От сега тренирам за свекърва като постоянно мърморя и намирам кусури:D

Привет на всички!Аз съм от Нови Искър и съм на 44г.Имам дъщеря на 22г. и син на 10г.

:hello: Аз засега се вписвам в първата група. На 26 години съм и съм много доволна, че свекърва ми ме запали по гобленарството преди около 3 години. Много се радвам че има такъв форум и има с кого да обменям информация, а гоблените които видях тук направо ме грабнаха и сега желанието ми да шия се увеличи многократно.
Благодаря че ви има.:kissyou:

:hello: Аз засега се вписвам в първата група. На 26 години съм и съм много доволна, че свекърва ми ме запали по гобленарството преди около 3 години. Много се радвам че има такъв форум и има с кого да обленям информация, а гоблените които видях тук направо ме грабнаха и сега желанието ми да шия се увеличи многократно.
Благодаря че ви има.:kissyou:

никой никого неможе да накара да направи нещо си.В теб просто е било заложено да шиеш.Радвам се.Продължавай и занапред.Не се отказвай::clap: :clap: kissyou:

Аз съм на 31 -понякога се чувствам на 41 а понякога на 15
Според ситуацията,шия от близо 4 г. и имам 6 ушити гоблена

Назад