На каква възраст сте?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Май съм най-възрастната във форума, на 62 г. съм. Бродирам от сравнително скоро, имам десетина избродирани гоблена и като се науча, как се качват снимки, ще ви ги покажа.
В момента съм се заела с "Рилския манастир" и скоро няма да започвам нов гоблен, докато не го свърша.
Отдавна следя форума, но чак сега се престраших да се регистрирам.

На 42 съм,шия от 15 години,и много се радвам,че има толкова по-млади момичета,които се занимават с това прекрасно удоволствие,защото за мен е точно това:kissyou:

:kissyou:
И аз така ще навърша 35 през месеца на розите (МАЙ)най красивото и опасно цвете :idea:
Да сте живи и здрави и освен, че всяка възраст си има своя чар, моята философия по въпроса /аз скоро чукнах 60/ е "остарявай с достойнство":kissyou:

Аз съм на възрастта когато не ми пука на колко съм:D Ха познайте :confused:За нашето хоби възрастта е без значение,важното е да имаме мерак :kissyou:

Аз съм на възрастта когато не ми пука на колко съм:D Ха познайте :confused:За нашето хоби възрастта е без значение,важното е да имаме мерак :kissyou:
:kissyou:изобщо няма да познавам на каква възраст си - много ме кефиш, защото познавам работите ти /ушитите/ и защото си от си от този край на майка :confused:ми, а нищо чудно да излезем и роднини

Здравейте, казвам се Ася и отскоро се зарибих по гоблените.На 27 почти 28 години съм.Вчера завърших първия си гоблен "Бяла прелест" и съм много доволна от себе си че успях. Естествено не мина без разшиване и поправяне, но като за пръв път мисля, че се справих добре. :idea: Сега съм намислила да ушия "Мадоната с младенеца"от едно списание което имам в къщи. Успешен ден ви желая :lady:

Здравейте! Казвам се Светлана и съм на 40. Преди около 15-тина години ми подариха първия гоблен-Момичето с шапката. "Запалих" се по гобленарството, и успях да ушия още два- Кармен и Дорита. Оттогава все не ми стига времето да шия, но пак ме е обвзела "треската". Слънчев ден! :-)

:) Здравейте ! А аз след две седмици ще стана на52.Значи попадам в предпоследната графа,но какво от това .За нашето хоби възрастта не е от значение. :) Преди 15 години се запалих по гобленарството.Първите гоблени даже не зная как се казват.

Здравейте и от мен!
Аз съм абсолютен новак, но в свободното си време ушивам по някой и друг гоблен, макар, че определено не са много сложни и специфични. Влизам в първата графа- на 25 години съм и като цяло свободното ми време е изключително ограничено, но гоблените ме отпускат и предпочитам да бродирам, отколкото да седя през цялото време пред телевизора. Знам, че няма да стана бродировачка на годината ( ако изобщо така се нарича :D), но си прекарвам страхотно с гоблена и малко по малко заприличва на нещо наистина красиво :)

Здравейте!
На 108 съм и бродирам откак се помня:D Гоблени - само от 15 години :D
Една изящна нощна фея ме доведе тук.

:-|zdravei te az sum na 25 i se radvam 4e ima i po malki ot men- zadadoha mi ?$ Kakvo 6te predpo4ete6 kafeneta ili uvas s goblena$za pove4eto ot moqta vuzras ne go vazpriemat no az predpo4itam goblena

Назад