Оползотвяраване на останалите конци

Аз също купувам само ДМЦ, но на самите мулинета пише, че са произведени във Франция, не ми се вярва ако е менте да пишат това. Но пък кой знае?

Няма начин ако са турски ще пише че са произведени в Турция с пълномощията ба еди коя си фирна и т.н.

От опита ми с турски доставчици: могат и правят какъвто си етикет си поръчаш... Каквото им кажеш - това печатат по етикетите...

В Казанлък наистина правят ДМС, но само по 5 до 10 кг и не се продава на вътрешния пазар. За качеството никой нищо не казва. Дадох списък с конци за един гоблен. Като ги пробвам ще споделя.

werty каза:
От опита ми с турски доставчици: могат и правят какъвто си етикет си поръчаш... Каквото им кажеш - това печатат по етикетите...

После не ги ли шамари някой дето правят ментаци и пишат какво ли не :?

Jovany каза:
werty каза:

После не ги ли шамари някой дето правят ментаци и пишат какво ли не :?

Не точно, Jovany... Ще нашамарят този, който е поръчал етикета, ако го хванат... В случая - ако ДМЦ се произвежда в Турция по поръчка на ДМЦ, а на етикета пише Франция, ДМЦ дали ще бъдат глобени, ако български инспектор установи, че не е произведено във Франция :?: :?

werty,
Не те разбирам. Ако ДМС поръча изработката на конци в Турция или България и ги пусне на пазара като " произведено във Франция" нарушава правилата или конците ще бъдат с по ниско качество? :?

Не знам за качеството... Не знам къде ДМЦ си произвеждат конците... Но не вярвам, че ще си позволят да нарушават закони..
Само дадох пример на Jovany колко е трудно да се 'ошамари' когото и да е. За примера използвах горните постове.
Извинявам се, ако съм била разбрана погрешно.
Във всички случаи обаче на етикетите трябва да има указана страната, в която е станало производството. И тя трябва да е истинската. Иначе потребителят бива заблуждаван.

Добре де ми как така призводител може да сложи етикет с чужда запасена марка пък който и да го е поръчал. Значи ли че аз ако си напечатам етикети мога да ги плесна на някой боклук да печеля от това и дори да подбия цената оригиналния продукт и никой да не ми търси сметка за подобни своеволия ... :?

Назад