Смехории...

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Внимание!!!

Има опасен вирус наоколо. Нарича се РАБОТА. Ако получите РАБОТА от колегите си, шефа или някой друг по електронната поща или по какъвто и да е друг начин, НЕ Я ДОКОСВАЙТЕ! Този вирус ще заличи напълно личния ви живот. Ако влезнете в съприкосновение с РАБОТА облечете си якето, вземете няколко добри приятели и отидете право в най-близкия пъб. Поръчайте противоотрова, известна като БИРА (аз мисля че според сезона, може и червено вино да свърши работа...). Повтаряйте поемането на противоотровата, докато РАБОТА бъде напълно елиминирана от вашата система.
Препредайте това съобщение незабавно на поне 5 приятели. Трябва да осъзнаете, че ако нямате 5 приятели, това означава, че вече сте инфектирани и че РАБОТА вече контролира вашия живот. Помнете, този вирус е смъртоносен!

честно казано, не знам дали е за тук, но се надявам да разсмее някого

това, което виждате ми даде лекарката, при която ме пратиха да определи седмиците ми и датата на термина :baby: (имаха съмнения, че не са точно определени)

две седмици по-късно консултиращата лекарка каза, че чакаме момиченце :confused:

Аз не мога да разбера това, което сочи стрелката:confused: и кое е толкова смешно. Това е ехографска снимка, нали?

:( с ъжалявам Маринера, мислех, че е по-ясно и не исках да досаждам с обяснения
да - снимаката е от ехограф и е на външните полови органи на бебо
а смешката е, че друг лекар (който я има в папката) каза момиче
ако кажете ще я махна
:kissyou:

Ааа, чак сега разбрах и видях ясно :) Не се притеснявай. Просто тези снимки се разбират малко трудно, трябва въображение. И аз съм минала през това, и само аз и мъжът ми виждахме бебе на снимките, другите нищо не разбираха. :)

623.jpg

:D

Връщам тая тема, защото открих нещо, което много ми хареса.

12 начина да избегнем закона на Мърфи за сандвича

- Терминологично въздействие -
след падане се прави размяна на имената на хляба и маслото, в резултат на което маслото се оказва отгоре.

- Дублиране на активния слой с последстващо преопределяне - сандвичът се намазва от двете страни. След падането маслото отдолу не се разглежда. Това, което остава, се явява сандвич с масло отгоре.

- Защитно покритие - върху маслото се намазва слой хайвер, който го защитава в случай на падане на сандвича.

- Инверсия с предварително резервиране - на местата на предполагаемото падане на сандвича се разхвърлят филии хляб. След падането връхната (изходна) филийка се премахва и сандвичът, състоящ се вече от резервната филийка и маслото, е с последното отгоре.

- Своевременен монтаж - маслото се намазва на вече падналия хляб.

- Способ на Айнщайн - сандвичът се извежда в околоземна орбита, където понятието "отдолу" въобще губи смисъл.

- Рационален - сандвичът с масло се изключва от рациона.

- Постхуманитарен - падналите сандвичи с масло се пазят за гости.

- Перпендукулярен - сандвичът се намазва отстрани, вместо отгоре.

- Презумпция на невинността - сандвичът се отрича от падението си.

- Инжекционен - маслото не се намазва на хляба, а се разтапя и с помощта на шприц се инжектира под кората.

- Замяна вида на активния слой - при приготвяне на сандвич вместо масло се използва маргарин. Сега да пада както си иска.

Назад