вирус???

• Началник на темата Началник на темата sneji
  • Начална дата Начална дата
Анна77,това,че някой изпраща и-мейл от пощата ти не значи,че ти знае паролата :wink: Просто някой може да ти е пратил заразен мейл и по този начин той влиза в пощенската ти кутия и когато го отвориш там вируса намира списъка ти с мейли и се самоизпраща :oops: И подателя е познай кой :wink:

При мен се получиха 3 файла от името на lanka. И моята колежка Лили получи и ги отвори.Антивирусната програма при нея е супер и не позволи да разгледа файловете но това не спаси компа и от заразяване.

:evil: :evil: Момичета и аз получих такива писма.Доста време не си бях отваряла пощата и днес установих,че имам изпратени две такива писма,но веднага се сетих,че някой беше казвал за тези спамове и веднага ги изтрих. :yes: :yes:

вирус

:bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong: :bong:

Това е за този, който разпраща вирусите :!: :!: :!:

Спри веднага, вирусоносител такъв
:!: :!: :!:

vania.kaimska, аз получих от теб, от Dayli и от Evgeni. Всички писма изтривам без да ги отварям. Направи ми впечатление, че на другите ми два имейла не получавам такива писма. Само на този, с който съм регистрирана във форума. Явно е целенасочено към членовете на форума. Трябва всеки да си направи нови имейли и да не ги обявява никъде. Когато иска схема на ЛС да посочва на какъв имейл да му пратят схемите. И пак няма да е сигурно, защото съм убедена, че този, който се подиграва с нас има връзка с форума.

Вие само внимавайте да не тръгнете да триете гобленчета,които ви се пращат :D Иначе не виждам какъв е смисъла от темата повече, проблема бе изяснен,превантивните мярки уточнени,така че няма смисъл всеки да влиза и да пише че днес бил получил писма,просто преценяйте и отбирайте,това е :wink: [:] :lady:

ВИРУСИ

Има 3 възможности за избягване на тези нежелани с вируси пощи:
1. Ползвайте софтуер за който не се правят вируси(ЛИНУКС)
2. Ползвайте 2 пощи на различни места(официална за всякакви боклуци-всички я знаят и неофициална за която занят малцина или се научава по посредствени пътища) и не ползвайте меил-клиенти(остана и да копирате тази поща на харда)
3. Направете сървър с временен хост(не можах да намеря хостинг за гоблените ви, прекалено се комерсиализира света) за информация(файл) на даден юзер(например: Vili качва за Puhi един гоблен компресиран в архив RAR, Puhi го изтегля и готово, но ако не го изтегли до 24 часа(това предразполага за по-голяма посещаемост на форума) файла се изтрива(малко по-голяма работа за Админите и Модераторите но все пак СИГУРНОСТ)
HanKrum Global Moderator на форума на http://tilix.org/ и съпруг на Vilito (Много ви е добър форума, браво на Админа и Модераторите)

vasilevah каза:
Днес и аз получих две писма, които ме съмняват - от Mamiko и Sonja, но направо ги изтрих! :?
добре че си ги изтрила :!: :!: :!: Аз на 31 юли бях на море :yes: :yes: :yes: ,а там не съм пипала комютър :!: :!: :!: Чак сега видях тази тема и съм изумена и шокирана :shock: :shock: :shock: И аз да се "похваля също "получавам такива писма но не ги отварям :!: :!: :!:

Masha

:twisted: E и аз получих писмо в abv от zdr@mail с" благодаря ти".Веднага го изтрих, защото не си спомням да съм пращала на някой модел.Другите имена са ми познати и очаквани писмата им.Явно някой от приятелите ни в тази поща ни праща тези любезни неща.Сега май ще трябва да си сменяме и имената и пощите.

Назад