kirilitsa?

• Началник на темата Началник на темата malina
  • Начална дата Начална дата
Явно това,което съм предложила не е много удачно за всички,но все пак не стои постоянно на кирилица,а се се сменя от менюто в десния ъгъл,когато ви е нужно.
Благодаря на sweety че обясни с картинки,сега поне не би трябвало да има проблеми за останалите.А що се отнася до флекстайп той съвсем не е удачен.Като цяло програмара не е от най-добрите и доста често се получавам бъгове в уиндоуса.
Е,след като вече кирилицата не е проблем за използване се надявам да не се налага повече да се прави забележка затова.Нека запазим най-българското нещо ,което сме дали на тоя свят. :!:

:lady: Аз също съм за flex type,и не виждам досега да ми е правил проблем. :wink:

Прави проблеми от известно време ,а и не се учудвам .Така че съм съгласна със UnHandy . При мен не се зарежда автоматично долу в лентата и се налага при всяко пущане на компа да го стартирам. :(

За flex type и аз съм чувала че прави проблеми ако си с windows xp :?

:hello: :thumbup:
Незнам за вас,но аз сьм ВЪЗХИТЕНА.Благодаря ВИ от сьрце.Толкова е хубаво да видя вместо ъ-а,ш-6,4-....!!!
Е-и, още не намирам някои букви,но работя по въпроса... :!:

А пък да не говорим за навика.Това го писах 15 мин.Незнам дори как да напиша символите върху клавишите с цифри.Не слагам скоби,защото незнам как.Ако ниакои,ух този навик,я-иа,заради латиницата,някои не го мързи да сложи и комбинациите.Някои букви и символи ми се губят.6те съм много благодарна.шегувкам се, със шестицата вместо Ш.
Да не говорим 4е понякога се питам дали още съм грамотна.С тези замествания на букви.В у4илище ми вървеше все пак.Помощ с 4етворката.Търся буквата след ц -не се смейте,не я намирам и не мога да ви я напиша. :uhhhh:

До тук се упражних достатъ4но,вие как мислите :?:
Не искате ли да ме поздравите.
БЛАГОДАРЯ ВИ :!: :!: :flowerlove:

:hello:
Радвам се,че обясненията ми са ти помогнали, прегледах някои твои мнения и виждам, че досега си писала на латиница, щом поне един човек е успял, не е било напразно :yes:

А сега за буквите, отбелязвам го като важно, защото наистина мисля, че и други може да имат проблем [:]

ВАЖНО:

Q (q) = Я (я)
X (x) = Ь (ь)
Y (y) = Ъ (ъ)
`(намира се най-горе вляво под бутона Esc) = Ч (ч)
[ (намира се вдясно от латинското P) = Ш
] (намира се от другата страна на Ш-то) = Щ

Назад