Ето какво реших да направя аз и даже вече го започнах,значи ще си ги направя на excel и от там на различни sheet-ове за ДМЦ и евентуално Анхор и примерно на раздела за ДМЦ да си направя три колонки: номер,име,наличност и ще напиша всички номер и имената им,за да се ориентирам за цвета и в колонката "наличност" на тези,които ги имам ще пиша "да" :lady: ...не мисля да разпечатвам,защото няма да ми се налага да трия и да се зацапва и после пак да се принтира,а и когато се отвори този въпросен excel документ човек само трябва да натисни Ctrl+F за да избере търсене и там направо ще си въвеждам номера и то ще ми го показва и няма да ми се налага да го търся из рапечатания лист :yes: [:] Винаги много съм харесвала преките бутони в тези програми...та така мисля да направя аз...ако имате желание мога когато го свърша да ви кажа,за да не го правим всичките и да ви го изпратя,за да можете да го използвате и вие стига да ви хареса :lady: ,мисля да го направя за ДМЦ,Анхор и Мадейра (не съм сгурна дали Мадейра да е третата марка :? )