Гоблени за новородени бебенца и кученца :-)

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата

sweety

Гобленар
Отварям темата само за гоблени, които са за изписване на датата и т.н. за новороденото,понеже за детски гобленчета вече има тема,отворена от kamellia :lady: Идеята ми дойде от темата за българските букви,която пуснах,а и видях,че има хора,които се интересуват,затова реших,че ще е хубаво да ги съберем на едно място [:] :yes: Слагам темата и за кученца,понеже имам и такива гобленчета и мисля,че също биха се харесали,аз лично също бих упила такова,ако имам кученце (но за съжаление нямам :cry: )
Ето първите няколко от мен :lady: [:]

Да взема да прозвуча "нескромно" - ами уший едно за моя палавник - родих го на 12 януари 2005 г. :D :D :D

Ето нещичко и от мен:

Последно редактирано от модератор:
Tova mai e za tuk
ver10421080108510851080108710911093108610741099108110tt5.jpg

Не мога да се въздържа и да не покажа в тази тема визитката,която уших за новородения си внук.Не съм ползвала точно определен модел,а сама я композирах,като се стремях да не е много претрупана,а стилно издържана,за да я хареса и майката,която да си призная е малко капризна в това отношение.Позволих си само за цвят да добавя зодията на детето.Успях!!! Много я харесаха. И само да отбележа,че надписа е на латиница по разбираеми причини.Обмислях и вариант в скоби да изпиша и на кирилица,но се отказах.Задоволих се с това,че все пак имената са български.

i ot men ne6ti4ko po temata :wink: :idea:

Последно редактирано от модератор:
Назад