БРОДИРАНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Zna4i to ne e kalyfka koqto sled tova da se zapylni a samo par4e panama koeto sled tova se za6iva ili kakvo? Marji mn blagodarq za informaciqta :kissyou:

Момичета, ето моята възглавничка която си избродирах от схема от форума. Използвах обикновена българска разграфена панама и ших с конци за гоблени без да ги разделям. След ушиването го оформих като калъфка с цип която може да се сваля за да се изпере.
Извинете ме за качеството на снимката но все пак се вижда как е станала възглавничката

Възглавницата е страхотна, а кученцето като живо!!!:clap::clap::clap::flowerlove:

Поздравления:clap:Много хубава е станала :clap::kissyou: А бао-бао, наистина е като жив

Здравейте момичета..нова съм в сайта..прочетох че има схеми тук..къде да ги намеря..благодаря предварително

Здравейте момичета..нова съм в сайта..прочетох че има схеми тук..къде да ги намеря..благодаря предварително

Разгледай внимателно първоначалното меню.Има тема,която е озаглавена "Безплатни Схеми"влез там.После можеш да разгледаш темата "Каталог на темите в безплатни",като там има линкове,от които можеш да се възползваш дитектно.Друг вариант е да си харесаш гоблен,да видиш,кой го предлага,да пишеш на лични съобщения и има голям шанс да ти го изпратят.Друга стъпка е както си в темата на "Безплатни схеми",да влезеш в раздела на "Заявки за месеца"(в случая юли)и да пишеш кой гоблен издирваш и да си оставиш имейла,за да ти изпратят схемата,ако някой я има.Дано съм била полезна.

zdraveite,Vilja, s porachka mojete da si kupite Aida,Jobelan, lino, stramin i drugi osnovi za broderiav magazina na ul. Hrizantema 18,parvata prsechka na Jitnitza, kvartal Lagera, savsem blizo do pazara Krasno selo, eto vi i tel. za vrazka ot 10 do 18 h 02- 9516454 Sofia, i mnogo drugi neshta za broderia, az sam mnogo dovolna ot tozi magazin

момичета купих си възглавничка на вервако обаче изобщо си нямам идея как се шие.пише че е с кръстчета но преждата пак ли ще е от 2 нишки?моля ви да ми обясните

И аз да попитам нещо тук,Може ли да ми дадете съвет каква панама /какъв каунт /и какви конци да си купя да си ушия възглавнички,По едра ли трябва да бъде и аз не знам,:(

Има специална панама 10 казва
Става 70*70 кресчета - 40*40 см
Шиетве с вълна
Или имаш в предвид други възглавници?

момичета купих си възглавничка на вервако обаче изобщо си нямам идея как се шие.пише че е с кръстчета но преждата пак ли ще е от 2 нишки?моля ви да ми обясните

Аз ших наскоро възглавница на вервако и я ших 1:1.С кръстчетата става много грубо.Опитай и виж как ще ти хареса на теб самата.:kissyou:

Назад