Въпрос???

• Началник на темата Началник на темата mar4ela
  • Начална дата Начална дата
Защо няма в online магазина, като артикул или аксесоар лупата за шиене :?:

Привет mar4ela,
съвсем скоро ще бъдат добавени и лупи за шиене,
както и много други неща.

А моето предложение е освен ДМЦ , да бъдат добавени и други марки конци , мисля че ще е полезно за всички :yes:

Miro, благодаря ти за предложението. :wink:

Online магазина който сте създали е много хубав :))
И аз имам предложение :D защо не опитате да станете представители на фирми производители, чиито гоблени се намират трудно на българския пазар :) и да предоставите в online магазина техни каталози :yes: Сигурно искам много :oops:

Благодарим Ви за хубавите думи и за предложението :cool:
Имате ли някакви предпочитания? С интерес чакаме да ни отговорите и да се опитаме да направим нещо по въпроса :wink:

Аз искам на Vervaco, защото се оказа, че е доста трудно да си поръчаш техен гоблен - незнаят колко време ще чакат доставката, този може да поръчаш, но друг не и т.н. :twisted:

demetra каза:
Аз искам на Vervaco, защото се оказа, че е доста трудно да си поръчаш техен гоблен - незнаят колко време ще чакат доставката, този може да поръчаш, но друг не и т.н. :twisted:
Моите предложения освен Vervaco са Ланарте,Дименшънс и Heritage.

може ли панама да се продава не на парчета, а на метър двойна ширина, както е в магазините

Ще е хубаво да започнат да се предлагат готови комплектовки на такива фирми,но да са оригинални,аз лично бих си купила комплектовка ако знам че е оригинална,вместо сама да комплектовам :yes: :lady: Наистина трябва да станете представители :idea: [:]

ДА, ДА, ДА, много добро предложение е да станете директни представители, хайде....... :smokin:

здравеите

а ще и ма ли -органайзери/незнам дали написах думата правилно/.в каталога на Дмц видях чанти за прибиране на материали за шиене.

Re: здравеите

gerynce каза:
а ще и ма ли -органайзери/незнам дали написах думата правилно/.в каталога на Дмц видях чанти за прибиране на материали за шиене.

Ах,тези органайзери са ти голяма мечта.Мира не ти дават.Дано доставят та и ние да минем покрай теб :yes: :yes: :yes: :!:

Онлайн магазина в сайта е наистина добра идея - направо отлична :)
Преди малко четох една тема за Гобленсет. Сега като чета и тук ми хрумна - поотърсете контакт с тази фирма, много хора занимаващи се с бродиране и гоблени ще се зарадват тези гоблени да се продават в България. Има много красиви модели, а и из руските форуми ги хвалят - предполагам затова много хора са заинтересовани.
Преди време една позната ми каза, че се е обаждала във фирмата в Румъния, но от там и казали, че не доставят комплектовки извън Румъния. Не знам дали от това да се подразбира, че не продават навън дори и с дистрибуторски фирми. Според мен не. Няма смисъл да не продават извън Румъния.

И още едно предложение - ИГЛИ :) За къде сме без игли:)

готови комплектовки

sweety каза:
Ще е хубаво да започнат да се предлагат готови комплектовки :D на такива фирми,но да са оригинални,аз лично бих си купила комплектовка ако знам че е оригинална,вместо сама да комплектовам :yes: :lady: Наистина трябва да станете представители :idea: [:]

Имам още едно предложение . Докато се уговорят и уредят нещата с чужди фирми за доставка на гоблени - готови комплектовки , защо не се започне с наши фирми , които нямат интернет магазини , а и както установих в Ямбол , който не е съвсем малък град , има само два магазина за гоблени и още по странно ми стана , когато установих че в тях не се предлагат гоблени на "България - К " , с тях мисля че ще е доста по-лесно да се се установи контакт за да започне прелагането на гоблени , а всички които шият знаят от опит , че техните гоблени са не само сполучливи , но и от доста години ( меко казано ) не само че са се доказали , но и гоблените им се купуват защото много се доближават до оригиналните комплектовки . Разбрах че произвеждат конци за чужбина , а ние като българи май трябва да им обърнем дължимото внимание , та защо не се започне от тях [:]

Аз харесвам Permin. Гоблените им са много хубави и лесно се шият. Преди Axioma ги предлагаше, но вече ги няма на сайта им. Купих си техен каталог. Освен гоблени предлагаха органайзери, игли, лупи, панама и едни малки ключодържателчета. Но от Axioma не отговарят на запитванията ми дали още ги предлагат. Много нелюбезно от тяхна страна.
Ще се радвам ако предложите и гоблени на Twilleys и Needlepoise. Също имат интересни неща.
А най-много ми се иска да имам възможност да си закупя схеми, например на Classic Cross Stitch.

Назад