Електронен магазин - Гоблените.com

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
Благодаря и от мен :!: :!: :!: Мисля в най скоро време да се възползвам от услугите ви. Нали може да си поръчам наведнъж панама и конци :?: Т.е. с една доставка и двете неща :?:

Да, разбира се.
Могат да се добавят всякакви артикули в кошницата
и да се достави всичко в една пратка.
Цената за доставка няма да се промени.

Поздравявам ви, чудесна идея! :!: :clap: :clap: :clap:
Желая успех на новото начинание!

:flowerlove: Поздравления за online магазина :!: С всеки изминал ден се уверяваме, че всичко което правите е в полза на всички :!: :thumbup: Едно голямо БЛАГОДАРЯ :!:

:flowerlove: Поздравления. Чудесно хрумване. :clap:
Така за нас ще остава повече време за шиене. :D
:thumbup: Благодаря. :!:

:clap: :clap: :clap: Поздравления и от мен :!: Всичко което правите е прекрасно.
За което Ви благодаря :!: :rainbow: :idea: Само една идея да подхвърля ако може :wink: Много ми се иска да си имам органайзер -така да го нарека където да си държа конците и ръкоделието,но тук по магазините не откривам този артикул. :?
Предполагам ,че много от форумци :yes: са търсили също :oops:

Здравейте vania.kaimska,
за момента плащанията се извършват само по банков път. След като се оформи поръчката, в дясно където е количката за пазаруване се натиска бутона "плащане". Този бутон отваря страницата за потвърждение на съответната поръчка, където е указана съответната банкова сметка.
Попълват се полетата за адрес на доставка, данните за фактура (ако желаете фактура) и т.н.

sweety, всички които могат банкират през интернет, би трябвало да могат да извършат плащането без да се разхождат по банки. :?

идеята ми беше,че все пак не е просто сметка,а с дебитна карта...а примерно трябва ли задължително човек да е към Visa Electron,защото знам,че така може да се пазарува в чужбина...аз лично съм,но питам за обща информация :lady:

sweety, няма значение имаш ли дебитна карта или не. Последния път като ходих до банката ми дадоха потребителско име и парола за Интернет банкиране и вече мога да извършвам разни банкови операции през сайта на банката. Предполагам, че и ти можеш така.
Освен това съм пазарувала през Интернет с дебитна карта, макар и само веднъж, чрез epay.bg. Моята карта е Maestro и пак става. Мисля, че с всякаква може.

:?: Как става доставката и в цената на продуктите включена ли е сумата за доставка?

Доставката се осъществява чрез куриерска фирма (DHL) до посочен от вас адрес, в удобно за вас време. Доставката на поръчката е фиксирана на 4 лв. и не се променя според големината на поръчката или пък според населеното място посочено за доставка.

Здравейте. :hello: Поздравявам Ви за страхотната идея за този он-лайн магазин.
Това е голямо удобство, особено за хората от малките градове.

Назад