До всички форумки от град В.Търново,Г. Ораховица,Лясковец...

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
И от мен малко снимки от срещата ни с момичетата от Велико Търново.Досега ги познавах само вертуално а сега ги познавам реално.Благодаря Ви за топлото посрещане и за прекрасните подаръци от Гери.:kissyou::flowerlove:http://abazova.snimka.bg/friends/sreshta-v-v-veliko-t-rnovo.545531

:kissyou: й 1000!Друго си е като ви познава човек!Гледам ви и ми става едно милоооо!Завиждам ви за срещичката !Много красоти видях!Браво на вас!Много ми допадна оформлението на кафеджийката!Супер е !Рамка ли е или собствено производство!?Ge4i1970,затова те няма в темичката ни !?Много ти е красив гоблена !Никъде не зърнах Сиса:scared:!?Радвам се че следващата национална ще е в Търново!Ако имате нужда от помощ,винаги съм готова!:kissyou:

Последно редактирано:
Рамката е от левчето.Купувана е преди 2-3 години и сега и дойде времето.Ших кафеджийката в петък преди националната среща,но докато я занеса до София се разлепи и сега я показвам.

Момичета, поздравявам ви за решението за следващата национална среща! :kissyou:

Ама много сте нетърпеливи бе. :D Още не са отшумяли емоциите от последната среща и хоп - новата вече се е задала.... Но вие си знаете, хитруши такива , от далеко да е леко. ;)

Желая ви минимално пречки и максимално търпение и упоритост да ги преодолеете при организирането на срещата. А желанието си го имате.
Знаете,че винаги,когато потърсите помощ и съдействие ще ги получите, нали?

Ние започваме да броим първо месеците, след това седмиците,а за дните ще почне обратното броене.:idea:
УСПЕХ! :thumbup:

На 20.11.10 среща - пред чешмичките (както винаги).Остава да уточним часа.

Никой нищо не казва.Да се разберем тогава за 10 часа.За да освободим следобеда.

Последно редактирано:
ХАЙДЕ ВСИЧКИ НА СРЕЩА - СРЯДА (12.01.11) ОТ 17.30 часа В ПИЦАРИЯ "ТЕМПО"
КОЙТО ИДЕ ПЪРВИ ДА ПАЗИ МАСА.

Надявам се , че сте извадили роклите с гол гръб за сбирката довечера :D

Ако някой не е разбрал, довечера ще си разменяме позакъснели коледни подаръци.Подаръците да са свързани с хобито ни - панама, конци, готова комплектовка и т.н.Горната ценова граница е 10 лв.

Айде, може да ги пишем, че са за Банго Васил - поне беше наскоро :gipsy:

:kissyou:Страшно ви се изкефих!Ама и мъж сте си има ли:)!Другия път ще взема да дойда и аз ,ей къде е Търново :idea::D!

Абазова, не виждаш, защото сме си снимали предниците само.Вярвай, гърбовете са голи :oops:

Пепи, какво мислиш, че няма да те посрещнем ли?

Назад