До всички форумки от град В.Търново,Г. Ораховица,Лясковец...

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Силве,благодаря много!Имам го това,но ръцете си ще ми дадеш ли?Имам проблем с изработването на" concertina roses"=

Милички,на 05,06 имам идване в Горна Оряховица.Съпругът ми има среща на набора и ще ме вземе и мен.Заведението се казва " 1-ви май".Моля ви,ако има до него някое магазинче,да ме насочите.Магазинчето да е за гоблени,естествено....
Благодаря ви предварително!!!

Милички,на 05,06 имам идване в Горна Оряховица.Съпругът ми има среща на набора и ще ме вземе и мен.Заведението се казва " 1-ви май".Моля ви,ако има до него някое магазинче,да ме насочите.Магазинчето да е за гоблени,естествено....
Благодаря ви предварително!!!

Диде, ще ти обясня, мила на скайпа къде има магазинчета за гоблени в Горна:kissyou:

Последно редактирано:
Хайде ако Ви е възможно да бъде през седмицата че на мен събота и неделя не ме устройва.

Бива да направим една среща.Решете вие кога.Аз не мога през седмицата, но в крайна сметка не е важно.Ще гледам снимки.

И на мене ми домъчня за вас....Нямам претенции за времето на срещата. Очаквам я с нетърпение!

Хайде де.
За мен вариант за делничен ден няма.Мога след работа да хвана автобуса и да дойда до В.Търново, но в такъв случай няма да имам време да се придвижа дори до центъра.Влака за обратно ми е в 19.30.Единствения начин е с кола, ама познайте дали ще стане :(
Ако Лили може да се освободи за няколко часа в събота, ще съм щастлива да се видим.
Или да идем на гости на Лила :smokin: :greeneye:

Силвенце през седмицата заповядайте ще се радвам да ви посрещна но за събота и неделя просто забрави.Пък ти няма да си ходиш ще спиш при мен:gipsy:

Лили, ако приемем, че може да се срещнем през седмицата, нека да кажат момичетата на кой, по пое време му е удобно.Защото всички са работещи.

Хайде на гобленариум:idea:
Който има време и желание в събота 10.07.2010 г. , 14,00 ч. на чешмичките при общината, а после ще видим къде ще седнем.
Давайте предложения. :confused:

Роял как къде? :confused: Там съм Наде! :idea: Айде да видим сега колко сме сериони! :kissyou:

Айдеееее, аз със сигурност съм там.И да носите гоблените.
Цвети, дано дойдеш, че ще искам да ми обясняваш нещо.

Наде, благодаря за поканата! Ще дойда с удоволствие, защото много
ми се иска да ви видя всички:kissyou:

Момичета със сигурност ще пропусна и тази среща:( нямам гражданска на колата.Търся кола много време но сега трябва със сигурност да си купя и затова не съм правила гр.за тази.Но за следващата среща обещавам.

Назад