случайно открити сайтове

• Началник на темата Началник на темата flame
  • Начална дата Начална дата
http://www.pandathread.net/
Пише че са безплатни ,но за съжаление съм на служебен комп и немога да изпробвам.Ако има желаещи нека да кажат наистина ли е така и как са схемите.:kissyou:
Благодаря sonya_t

Последно редактирано:
http://www.chcross.com/forum-9-18.html иска регистрация и след като дръпнеш 2-3 схеми иска още нещо,но дали е активност/да пускаш постове/или да си платиш не мога да разбера.който е в час да ни светне ако вдсе още никой не Ви е обяснил....кликвате върху картинката и над нея има надпис със името и мегабайтите в синьо,от там става свалянето,но наистина трябва регистрация,аз имам и Ви предостявям моето потребителско име и парола,влизайте си без проблем mariqna_k66 -(потребителско име) парола 000000 (шест нули) :kissyou:

Последно редактирано:
И аз много се чудих как става, но открих, че има безплатни схеми, които се свалят без проблем. А за останалите трябва да се плаща с точки- 5 или 10, но как се получават точките?
[/U]

Как откри кои схеми са безпланти :confused:
Точките се получават от коментари по теми ,от времето през което си в сайта и от тема?Неуспях да го разбера точно ,но тези дни ще се опитам да хвана половинката да ми преведе повече информация :idea:

http://www.chcross.com/forum-9-18.html иска регистрация и след като дръпнеш 2-3 схеми иска още нещо,но дали е активност/да пускаш постове/или да си платиш не мога да разбера.който е в час да ни светне

като се регистрираш от сайта дават точки с които можеш да дръпнеш няколко схеми. После за нови схеми трябва да натрупаш още точки. Това става като оставиш коментар от сорта на "благодаря за схемата" и подобни. Аз обикновено отварям 10 картинки и благодаря на конвейер, после тегля каквото ми харесва.

като се регистрираш от сайта дават точки с които можеш да дръпнеш няколко схеми. После за нови схеми трябва да натрупаш още точки. Това става като оставиш коментар от сорта на "благодаря за схемата" и подобни. Аз обикновено отварям 10 картинки и благодаря на конвейер, после тегля каквото ми харесва.

В този сайт при сваляне вземат по 10 точки,които трябва да ги имаш и свалянето на схеми става само ако имаш кредитите!Точките или кредитите се получават от качване на схеми ,времето през което стоиш в сайта от участие в игри .Ако качената схема не се повтаря може да ти дадът "златни" точки или са като бонуси.Може и да си купуваш точки ако не ти стигат за да свалиш нещо ,но доколкото разбрах май е истинско ,а май и можеш едните точки да продаваш или трансформираш.Без точки може да се сваля само картинката!!! и става от горната страна на снимката.Истинската схема се сваля под картинката .Много са объркани нещо нещата ,може би защото не съм добре с английския но ако има някой във форума който е добре с него и прочете точно как са нещата е най -добре.

В този сайт при сваляне вземат по 10 точки,които трябва да ги имаш и свалянето на схеми става само ако имаш кредитите!Точките или кредитите се получават от качване на схеми ,времето през което стоиш в сайта от участие в игри .Ако качената схема не се повтаря може да ти дадът "златни" точки или са като бонуси.Може и да си купуваш точки ако не ти стигат за да свалиш нещо ,но доколкото разбрах май е истинско ,а май и можеш едните точки да продаваш или трансформираш.Без точки може да се сваля само картинката!!! и става от горната страна на снимката.Истинската схема се сваля под картинката .Много са объркани нещо нещата ,може би защото не съм добре с английския но ако има някой във форума който е добре с него и прочете точно как са нещата е най -добре.

ами аз досега бая схеми съм свалила само по този начин дето съм го описала. Поддържам кредит от 90 точки и свалям. Понякога взимат златна точка, а друг път по 10 точки. Като почнат да намалят точките, почвам пак да благодаря и т.н.
Иначе това което си писала е вярно, но за сега благодаренето върши работа:greeneye:.

....може би защото не съм добре с английския но ако има някой във форума който е добре с него и прочете точно как са нещата е най -добре.
Точно над прозорчето за регистрация има едно знаменце. Като го натиснеш ти пада прозорец и избираш език, на който да ти мине сайта.

Назад