Учтиви продавачки

• Началник на темата Началник на темата lubopitko
  • Начална дата Начална дата
Здравей, Blue_Bouble!
Би ли споделила в каква посока от Кауфланд тръгваш, за да се ориентирам за търговския център?

А някой може ли да ми каже къде във Варна се продават конци на метър? Ако изобщо има. Аз знам само един магазин до кръстовището на Орбита. Но там нещо не може да тръгне приказката. Аз досега пазарувах от София, до 36то СОУр ама вече нямам път нататък...

ВЪВ ВАРНА ЗА КОНЦИ НА МЕТЪР НЕ МОГА ДА КАЖА КЪДЕ ИМА ,НО МОГА ДА КАЖА КЪДЕ ИМА МНОГО УЧТИВА ПРОДАВАЧКА!-В МАГАЗИНЧЕТО ЗАД ПОЩАТА,В ПРЕСЕЧКАТА.АЗ САМО ТАМ СИ ПАЗАРУВАМ,АКО МОЖЕХ ВСЕКИ ДЕН......

виж по-нагоре

А някой може ли да ми каже къде във Варна се продават конци на метър? Ако изобщо има. Аз знам само един магазин до кръстовището на Орбита. Но там нещо не може да тръгне приказката. Аз досега пазарувах от София, до 36то СОУр ама вече нямам път нататък...

Погледни малко по-нагоре в тази тема. Там prinzesata11 обяснява на нелка точно къде се намира бараката на бившия понеделнишки пазар, където се продават конци на метър.

Благодаря ви и на двамата за бързите отговори. Ще отида и на двете места. ...и след това ще споделя:)))

Аз искам да кажа на всички софиянци че ако искат да бъдат обслужени на ниво да отидат в търговски център глобус.Жената за която говорят другите съфорумки се казва Божурка.Когато аз отивам там тя ме посреща на име тоест постарала се е да го запомни.Винаги всичко което искам от магазина.Представяте ли си продавачка която да ви започне гоблена и да ви покаже крът бод еми тя го направи за мен.На мен вече не ми се ходи в нито един друг магазин.Дано се навъдят повече такива продавачки.

Не съм ходила в Глобус,но сигурно ще отида скоро,макар че ми е доста далече. Мен ме научи да шия продавачката от магазинчето в търговския ц-р в Овча купел. На горкото момиче и носих два пъти да ми оправя конците,понеже не си пазех знаците към тях :D но всичко след това беше супер. Сега е една жена дето само ми дава лоши идеи да си зарежа другата работа и само да шия.Разправя , че съм сръчна и други такива неща, приятно ми е :D .Помни на разни жени гоблените и те я гледат много учудени.Предлага ми и рамки и са много хубави.Много си я харесвам.

И аз искам да се похваля от доброто отношение на възрастния човек в Тракия -Пловдив.Това е в търговския център бивш Детски свят--който познава Тракия или живее там. А също и да се оплача от продавачките в представителния магазин на Милена стил в центъра на Пловдив--твърде неусложливи,може да е само мое впечатление--но сякаш с лека ирония се отнасят към някои въпроси на клиента, и ако попиташ за определен гоблен -нямат ли го в комплектовка -някак вдигат рамене-сякаш се отнася за друга фирма. Ще дам пример--моя съседка ме помоли да й купя гоблена Сетер -има го в едно от списанията на Милена. Когато попитах за него те дори не си спомняха че имат такъв гоблен.А той беше само преди два броя. Почувствах се доста зле.После намерихме картите от другаде и тя си купи конците-сетерът вече е готов.

с

А аз да се оплача от една ужасна баба дето ми налетя да ме бие,може ли някой да си представи.Аз че сум дребна и зла, такава съм, но чак с щамари...
Да е жива и здрава!

Да похваля и аз една много учтива продавачка от Асеновград :) Днес си купих от нея конци ДМЦ и тя ми подари книжка със схеми на цветя :clap: В това магаизнче цената на чиле ДМЦ е 75 ст, а ако купиш повече от 12 чилета, цената става 70 ст :)

И в Русе има такива продавачки.Например мен ме научи,показа ми как се шие гоблен,помогна ми за избора и ми го за почна. Даде ми подробни наставления една възрастна или на мен такава ми се видя женица, близо до центъра в гаражите-магазинчето за гоблени.Сега съм запалена и си шия за удоволствие .:)

магазинче

Да и аз да похваля една продавачка. Тя е от Сливен. Магазинчето и е в кв. Дружба бл.17
Винаги е готова да обясни и помогне, и винаги е усмихната.

Еха,така е много приятно!
Зареждаш се положително още от магазина!

хайде и аз да похваля продавачките в магазина на бул М. луйза над БТК център Много са учтиви и не ги мързи да търсят конец по остатък от конче. Страшно са усложливи показват и разясняват. Същата фирма имаше магазин и на "ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД' но незнам защо го затвориха много съжалявам защото беше до нас и ми беше много удобно .НЕКА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ПРОДАВАЧКИ

отг

:-| Браво,а тук в София аз ги купувам по 0.80 ст. бройката и въпреки, че си взимам повече от 10 бр. никой не прави отстъпки.:( :(

Гледам темата е доста стара , но аз все пак ще се включа , защото искам да похваля много една продавачка в нашия град - Видин.Нейният магазин не е на центъра,но вероятно го знаят всички жени от града.Намира се на ул."Цар Александър ІІ" бивша Тодор Петров , в него се продават гоблени , конци , прежди и всички аксесоари.Но това ,което го прави изключителен е момичето вътре - казва се Надежда и другите съфорумки от Видин могат да ме подкрепят колко внимателна,отзивчива и мила е тя.

Назад