mari_ar Гобленар 25 Май 2006 #1 :hello: момичета :!: Ето че дойде и моят ред, и аз да покажа моята малка и скромна колекция Последно редактирано: 25 Май 2009
mari_ar Гобленар 22 Септември 2006 #10 Ето и "Свети Георги" - ушила съм го по желание на сина ми. Той се казва Петър ама си пожела Свети Георги Последно редактирано: 25 Май 2009
Ето и "Свети Георги" - ушила съм го по желание на сина ми. Той се казва Петър ама си пожела Свети Георги
mari_ar Гобленар 23 Септември 2006 #11 А ето и "Плачещата мадона",току-що си го вземах от ателието за рамки и бързам да го покажа Последно редактирано: 25 Май 2009
mari_ar Гобленар 7 Ноември 2006 #12 Това го завърших миналата седмица,но днес го взех от ателието и бързам да ви се похваля. Последно редактирано: 25 Май 2009
mari_ar Гобленар 8 Ноември 2006 #13 Много,много ви благодаря и се радвам че моите творения са ви харесали А сега ще ви покажа и това което току що го завърших Последно редактирано: 25 Май 2009
Много,много ви благодаря и се радвам че моите творения са ви харесали А сега ще ви покажа и това което току що го завърших
mari_ar Гобленар 22 Ноември 2006 #14 Сега ще ви покажа и моят първи гоблен.Малко със закъснение ви го показвам но съм го подарила на майка ми и сега му дойде времето да го снимам Последно редактирано: 25 Май 2009
Сега ще ви покажа и моят първи гоблен.Малко със закъснение ви го показвам но съм го подарила на майка ми и сега му дойде времето да го снимам
mari_ar Гобленар 22 Ноември 2006 #15 А това го направих на скоро, също подарък за моите родители. Много си приличат) Последно редактирано: 25 Май 2009
mari_ar Гобленар 19 Декември 2006 #16 Ето още нещо, което направих за подарък на майка ми. Първата снимка е лицето, а втората гърба
mari_ar Гобленар 22 Февруари 2007 #19 А това са последните ми попълнения. Наших ги докато си почивам от "Вярност". Скоро смятам и него да ви покажа
А това са последните ми попълнения. Наших ги докато си почивам от "Вярност". Скоро смятам и него да ви покажа