И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Браво !!!!

Майсторицата на часовници е налична пак ,с нещо невероятно красиво и ефектно.Браво :clap:Златни ръце !!:idea:

Часовника е страхотен.Според мен рамката е чудесна и не е необходимо да се сменя.:clap::clap:

Марийче, страхотна африканска стена си изработи!:clap::clap::clap:
Часовникът е много сладурски!
А часовникът ще е "черешката" или ще има още?

Чудех се какъв ще бъде часовника, защото африкански не бях виждала и наистина бях много изненадана, когато го видях. Прекрасен е! :clap:

Страхотен часовник!:clap: Наистина си голям майстор :kissyou:

Благодаря ви момичета :kissyou:
Таничка, май часовника е "черешката". За сега няма да шия друго, защото ще ме изхвърлят вече от къщи :D

Ми спри се де:greeneye:
Увеличаваш комплекса ми на непостоянство:gipsy:
Маришка,ПРЕКРАСНО е всичко до което се допреш:kissyou:

Отново УНИКАТ :clap::clap::clap::clap:

И съвет ако приемаш - ти си шии, а пък ако решат да те изхвърлят - пращай към нас. Лично аз няма да откажа :gipsy:

:clap::clap::clap: Мари, спретнала си страхотна африканска стена. Всичко е прекрасно но часовника наистина е черешката:loveglasses:

Отново УНИКАТ :clap::clap:

И съвет ако приемаш - ти си шии, а пък ако решат да те изхвърлят - пращай към нас. Лично аз няма да откажа :gipsy:

Дидка, лошото е, че не изхвърлят това което права, а мен ще изхвърлят :idea:. Приемаш ли ме у вас :D?

:DПриемам те, хем си по- близо!:D:clap::clap::clap: за всичко ,което си направила.

Ето и снимки от вече готовия хол. Има още за доизкусуряване /като запълване на поличките/, но това с течение на времето.
И новият вид на часовника. Гледах, гледах ... и това сиво никъде не ми се върза и набързо го префасонирах :idea:

Ще ти дойда на гости. Наживо да оценя, пък и диваните ми се струват доста удобни :gipsy:

Всичко е супер - уверих се лично и на място. Направено е и подредено с много вкус и майсторлък.:clap::clap::clap: А диваните наистина са много удобни. Особено фотьойлите-релакс.

Последно редактирано:
Суперрррррррррр .:clap: И рамката на часовника си сменила. :clap:Сисе ,мини за по направо през Шумен и аз да дойда да видя тази красота на живо.:gipsy:

Назад