И аз да покажа нещо от мен

• Началник на темата Началник на темата mari_ar
  • Начална дата Начална дата
Марийче , предсрочно си се справила с контура! :D Стават страхотно!:clap:
Чакам да ги видя в рамки :idea:

Мари, страхотна серия си създала! Нямам думи! Рамките на гоблените и тоновете на тапетите са изключително подходящи за африканската тематика! Отлична работа! Поздравления!:clap::clap::kissyou:

Много стилно, много красиво, изящно, перфектно. :clap::clap::clap: Преди време каза, че ще правиш африкански кът, та по този повод питам дали ще има още на тема Африка?

Благодаря ви :kissyou:
decor, имам още еднин часовник да си направя. Други - за сега нямам намерение да правя, ноооо :confused: все още не знам.

Прекрасни са!Последния и аз отдавна съм комплектовала ,но ми се стори труден с тия четвъртинки бодове.....

Прекрасни са!Последния и аз отдавна съм комплектовала ,но ми се стори труден с тия четвъртинки бодове.....

Мина, и трите са с такива бодове и наистина не са от най-лесните, но пък мисля, че си заслужава играчката.

Последно редактирано:
Е как, разбира се, няма начин без часовник, та нали ти си най-големия специалист на часовниците тук. :D

:D:clap: Честито! Прекрасни !Гоблените на Майа са си труднички,с много 3/4 кръстчета и мнооого контур,но си струва усилието !:clap::clap:

Часовникът от африканската тема вече е готов.
:confused: рамката може да претърпи цветова промяни, но все още не могда да се престраша, да не би да го навра ... някъде :D

Последно редактирано:
Назад