И след като загубих една игла, очаквам всеки момент някой в къщи да изреве, реших че трябва да си направя игленик. Направих го тооооолкова голям че моята приятелка каза че иглата ще я загубя с игленика
Благодаря на всички от сърцe за похвалите :kissyou:
Aни вълшвбството и магията на мънистата са прекрасни. Основата на яйцето е черупка от яйце/изпразнено яйце/ Но няма да е лошо да е пласмасова, но незнам от къде да намеря.
vanina, изработката не е трудна, стига да схванеш начина. Аз още не съм се осъвършенствала и все още се затруднявам. Схемите ги разчитам, но като започна да ги правя губя кое топченце беше първо, кое трето но като ги разваля по няколко пъти накрая се получава
А за всички които се интерисуват от снежинката ето я схемата
Ето и една камбанка за коледната елха. И да не си помислите, че съм забравила да шия ще ви покажа и плачещата мадона която я шия вече за трети път. Подаръци какво да се прави
Сега ще покажа още няколко мои работи. Най-напред започвам с картичката която ми беше подарена от jane_f, много ме изненада и зарадва за което много и благодаря
Благодарение пак на jane_f, която ми предостави материали, аз си направих ето тази топка. Ако знаете каква радост ми доставя... направо ще се умра от кеф
Ето какво избочках за подарък за рождения ден на приятелката на дъщеря ми. Сега остава само рамчицата и... готово. А този другия мечо все забравям да го покажа. Благодаря на jane_f за предоставената панама и схемичката
Marji, послушах съвета ти. Рамката е квадратна и синя, а паспартуто е сивкаво. Утре като го взема ще покажа какво съм направила/ ако става за гледане /
Ванчето МОД, мотора си е мой и си го карам ама лятото, сега малко е студеничко През останалото време си шия гоблените. Луд умора няма. И аз съм падала и като съм карала и като са ме возили, но по-страшно е второто
А сега да покажа следващото по ред
Благодаря ви момичета, че оценявате достойно труда ми :kissyou:
А сега ще ви покажа едно от подаръчетата което моето другарче Кичка /keissi/ от играта 8 март ми подари. Само една рамчица му трябва и хоп на стената в кухнята Но тъй като не обичам гобленчетата ми да са сами ще се наложи да му търся другарчета. И още едно малко иглениче, което скоро ще си има нов претижател
Ето по съвет на ata направих разместване на мидичките и една снимка без мидичките. Май дез мидичките е по- добре. Какво ще кажете? Мидичките ми се срува, че много го претрупва
Момиченцето е прекрасно,и рамката е добре подбрана, на мен ми харесва обаче ако ще слагаш мидички,или този вариант-
или изчистения,тоест без тях.Много се натрупват по рамката и първо те се набиват на очи,извинявам се за мнението,ама нали си е морско гобленче:kissyou: