XVI НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА GOBLENITE.ORG

• Началник на темата Началник на темата desi13
  • Начална дата Начална дата
Здравейте , записвам Petya55 Петя Тахрилова с всички екстри и ще бъдем в една стая вместо аз единична

Здравейте!
Записвам се с 2 нощувки, 1 официална вечеря, кафе пауза. Двойна стая (с galya_kost -чакаме да се запише).

Здравейте, записвам се за националната среща. За мен - единична стая за една нощувка, кафе пауза и официална вечеря. С мен идват двама гости - за тях двойна стая за една нощувка и две официални вечери. Нощувката е за 21.09.

Здравейте! Записвам се с две нощувки в двойна стая, кафе пауза, две вечери и всичко останало плюс един гост.

Здравейте! Записвам се за 2 нощувки в двойна стая, 2 официални вечери и 1 кафе пауза.

Здравейте! Petya 55 няма да може да присъства на срещата по семейни причини. Моля пишете ме единична стая!

Моля, всички които са записани и не са изпратили имейли да го направят възможно най-скоро:)

Здравейте! При мен има промяна. Гостът ми няма да може да присъства и ако може да ме настаните в двойна стая с vania_dobreva67. Нейната единична стая да отпадне. Двете с нея да сме в двойна стая на 21.09 с две вечери и две кафе паузи . Пратила съм и имейл.

Назад