какво ще кажете да се покажем?

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Ето ме и мен,макар и със малко закъснение,снимката е правена вчера,за съжаление е малко малко,но все пак... :lady:

Това сме аз и най-хубавия ми сътворен с мъжа ми гоблен :D :D :D

Родих го на 12 януари 2005 - Козирогче

001026355-big.jpg
Много сте симпатични всички ,който видях в тази тема :!: :!: :!: Ето ме и мен със съпруга ми и големият ми син в прекрасния Созопол :!: :!: :!:

Не мога да не ви покажа и малкото ми момчинце-то пропусна морето,затова го показвам отделно :yes: :yes: :yes:
001026353-big.jpg

:kissyou: Всички сте прекрасни-особено младите...Но искам да Ви се представя сега/макар че го направих в стария вариант на форума/но сега вече Ви представям баба Пепи с най-малкото си внуче-бебчето на Дани...

АЗ

Ето ме на Нова Година. Действието се развива на кораб на Карибите-Ямайка, Кайманите и т.н. /не се сдържах да се фукна/ Още малко снимки ще кача на страницата ми:greeneye:

ЕТО МЕ И МЕН И ДЪЩЕРЯ МИ/СЪЩО ГОБЛЕНАРКА/.СНИМКИТЕ СА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО,ПО ВРЕМЕ НА НЕУСПЕШНОТО НИ КАНДИДАТСТУДЕНТСКО ЛЯТО.

Ето и мои снимки:)Тези стълби зад мен водят към статуята на Дева Мария,с която града ми е записан в Гинес:)

Последно редактирано:
Въпреки ,че не съм от най-активните форумки ВИНАГИ влизам и Ви се радвам страшно много.Бродирам от съвсем малка(не че сега съм голяма) ...
Бих искала да Ви покажа снимка, но единствената която имам е от скорошната ми сватба. Все пак ще опитам....

Назад