ПЪРВИ ЯВЕН КОНКУРС--- "БОГАТСТВОТО НА ПРИМИТИВИТЕ" --- ЗАПИСВАНЕ

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Моля да се включа и аз с модел на Brenda Keyes, Country House Sampler 230/230
Ще го шия на 30 каунт лен, конци ДМС. Ох, и дано съм уцелила да е по правилата, че....

Последно редактирано:
Избрах си ето този модел: The Goode Huswife - Wedding Sampler.Гууд Хюсюф - Сватбен семплер.
12/16 квадратчета, ленена панама- цвят екрю, конци ДМС.
Моделът говори сам за себе си, друга информация нямам.

Последно редактирано от модератор:
Моля за извинение ,че още веднъж променям модела който смятам да шия.
Този примитив е на Lila"s studio,казва се Sisiter Sampler, 32 ct 157 х 237 бода .

Изтичат последните часове за записване в конкурса.От утре може да публикувате етапи,тук, в тази тема, както и да коментирате на воля. Моля да не забравяте заедно с новия етап да прикачате и снимката от записването. Ако някой много бързо е приключил, преди да сложи рамка, нека снима своята бродерия в чист вид, само панама и бодчета, без никакво художествено оформление за гласуването във форума. Не забравяйте и условието, че на всеки три месеца трябва да има показан етап.
С Манка ви пожелаваме успех и очакваме с нетърпение първите етапи. :)

Последно редактирано:
Браво:clap:, има почти готови, моите неща още не са пристигнали. Всъщност първите три месеца от кога се броят, от началото или от края на записването:confused:?

Преглед на прикачен файл 182416 Започнах го и аз ,но по схемата трябва да е на 30к. Аз го започнах на 36к , дали ще е добре или да сменя докато не е късно?

Райче, ако не ти е трудно на 36 каунт, си го ший на него.Само размерът ще стане по- малък. Моля само да прикачваш и снимката от записването, за да се вижда веднага от останалите, кой е моделът. :)

Последно редактирано:
Назад