АНКЕТА "МАГИЯТА НА ЦВЕТЯТА" - ПОЛУФИНАЛ 2

Приятели, стана много анонимно! Анонимно участваме , анонимно -бродираме...гласуването и то, 'тъмна Индия ", резултатите -повече от анонимни ! Извинявайте, но е пълна подигравка !!!

Отхвърля ми маркировката и не ми позволява гласуване....в горния е моя избор.

Има проблем с анкетата горе,затова е писано в предни постове---гласувайте ръчно! :)
-добре ...ръчно ...обувам си пантофите... :kissyou:
И да добавя че доколкото помня имаше опция анкетата да показва кой за кого /кодова дума в случая/ е гласувал вместо да изброяваме "ръчно" както каза Манка :)

-добре ...ръчно ...обувам си пантофите... :kissyou:
И да добавя че доколкото помня имаше опция анкетата да показва кой за кого /кодова дума в случая/ е гласувал вместо да изброяваме "ръчно" както каза Манка :)

Да опция има Аби,но който прави анкетата,той решава дали да я активира,преди да я публикува ! :)

Имате ли друго предложение за броене на гласове,при условие,че горе не отчита анкетата! И не съм го казала аз,моля моля...просто се опитвах да помагам до сега ......но вече се отказвам!

Извинявам се на Светла,че се намесвам ,но ще помоля всеки,който гласува тук да го направи РЪЧНО,пускайки пост с неговите фаворити,явно има проблем горе с анкетата,и не отчита гласовете! Още веднъж се извинявам

На едната анкета работи,на другата- не. Занулиха резултатите. Каквато било- било... Как ще убедите и участиците в конкурса и гласуващите, че анкетата отчита реално гласовете? Никаква равнопоставеност.

Назад