Моите творби

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
Соня, златни ръце имаш. :clap::clap::clap: Всичко е изпипано до най-малкия детайл, да ти е драго да гледаш и да се наслаждаваш. :kissyou:

Мноооого обичам да разглеждам страничката ти! И всеки път гледам и се чудя има ли нещо което не умееш? :confused:
Искрено се надявам, да има поне едно такова нещо, защото иначе ние простосмъртните трябва просто да се скрием някъде и да не излизаме :D
А сега без майтап - всичко е толкова красиво, толкова изпипано и толкова .... нямам думи, че завиждам на всички които се докосват в действителност до тази красота! :clap: :clap: :kissyou:

Да споделя с вас тези 3 детски визитки.Снимани са със стреч фолиото ,но не ми се махаше,оставих го за по-лесен транспорт до притежателите им.Благодаря на Камелия за схемичката:kissyou:

Да споделя с вас тези 3 детски визитки.Снимани са със стреч фолиото ,но не ми се махаше,оставих го за по-лесен транспорт до притежателите им.Благодаря на Камелия за схемичката

:clap: направо серийно производство, Сонче! Добре, че покрай мен няма много бебета :D Трябва да се хвана в ръце и да ушия визитка на Дивлена аз...

Много са сладки :)

Обаче един съвет от мен: на всички визитки добавяйте и точния час и минути на раждане за да могат след време да си правят хороскопи децата, защото часът с течение на годините се губи, а хороскоп без час на раждане е невъзможно да се направи.

veshti4ka,благодаря за съвета,за други проекти ще го имам предвид:idea:
Ками,наистина стана цяла серия,но исках,да са почти еднакви,бебетата са братовчеди:D

Любими мои модели!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap: Кога ли и аз ще ги ушия?!?!?!:confused:

Благодаря Ви момичета!:kissyou:
А това са 3 оложки за тефтери,които бродирах набързо.Светле благодаря за идеята и схемичките.:kissyou:

Да допълня поста ти, че са дизайни на Барбара Ана / дано не греша/, но са типично в неин стил.:loveglasses: Не съм ги виждала, ама защо ли се чудя- Светлето има всичко...:kissyou: Сонче за качество на изпълнение този път нищо няма да кажа, че ще стана банална...:kissyou:

Назад