sonq Модератор 16 Май 2006 #1 :hello: Ето част от моите гоблени.Мисля,че ще доловите влиянието на интернета.
sonq Модератор 16 Май 2006 #2 За гоблените с египетска тематика съм планувала черно паспарту и рамка с орнамент
sonq Модератор 17 Май 2006 #7 :hello: На стената изглеждат така,секси дамата е на десния ъгъл скрита:
sonq Модератор 18 Май 2006 #8 Благодаря на всички! :cookies: :wine: :flowerlove: Ето моето предложение,шие се много бързо : Поздравителни шити картички
Благодаря на всички! :cookies: :wine: :flowerlove: Ето моето предложение,шие се много бързо : Поздравителни шити картички
sonq Модератор 6 Юни 2006 #11 Ето и дамата с шапка.Шита е на бяла българска панама,гобленов бод,размер на панамата15/20.Червения цвят е заменен с оранжев. Последно редактирано: 2 Април 2010
Ето и дамата с шапка.Шита е на бяла българска панама,гобленов бод,размер на панамата15/20.Червения цвят е заменен с оранжев.
sonq Модератор 15 Юли 2006 #15 А това са двата колажа на Матис вече в рамка :!: Последно редактирано: 2 Април 2010
sonq Модератор 10 Август 2006 #17 Искам да ви покажа танца на луната по картина на Alfred Gockel: и танца на любовта: и двата са шити на цветна панама/без фон/
Искам да ви покажа танца на луната по картина на Alfred Gockel: и танца на любовта: и двата са шити на цветна панама/без фон/
sonq Модератор 14 Август 2006 #18 Eто и Венеция ушит.Мисля,че когато се сложи в рамка тогава ще е по-красив.Но за сега нямам намерение да го рамкирам,ще почака за'' другарче''
Eто и Венеция ушит.Мисля,че когато се сложи в рамка тогава ще е по-красив.Но за сега нямам намерение да го рамкирам,ще почака за'' другарче''
sonq Модератор 22 Август 2006 #19 Ето и графиките животни.Нарекла съм тази поредица "Любовта на животните".На пръв поглед изглеждат за деца,но възрастните могат да разсъждават много върху тях.И тъй като са пъстри картинките избрах шарени рамки/двуцветни/
Ето и графиките животни.Нарекла съм тази поредица "Любовта на животните".На пръв поглед изглеждат за деца,но възрастните могат да разсъждават много върху тях.И тъй като са пъстри картинките избрах шарени рамки/двуцветни/