Въртележка 10/2 - юбилейна

Моят модел е готов комплект така че няма линк за схемата. Преснимала съм я - ако някой му е по-лесно да драска и шари - да твори на воля. Схемите всъщност са две - едната е за бродерията, другата за контура . Според мен е лек и приятен за работа модел.
Само ще ви помоля да не махате телбода и да залепвате листовете. Благодаря и приятни мигове с иглата на въртележката !

Последно редактирано:
Ставрозинке ,много моля да качиш твоята схема имам я оригинал но твоята е пренабор и ми е малко ситна .Качи схемата да си зяпам аз от компа за по-лесно.:kissyou:

И аз съм изпратила към Пловдив, утре е там, че се разбрахме с Юра да ползвам Еконт. Чакам с нетърпение делфините в сряда!:-|

Галя, Никол, ако искате да боднете по някой друг макарон от моите с нaй-голямо удоволствие приемам само му мислете къде ще сместите имената защото аз си държа на тях

1-Юра
2- Светльона
3-Ирка
4-Ставрозинка
5-Мишелката
Дами очаквам вашия избор :kissyou:
Тук е качена схемата разпечатала съм я на А3 цветно. И да спомена ,ако срещнете трудност зарязваре..по-важно е да се забавляваме, и по традиция ще искам да си напишете никовете за да си знам от кого ми е спомен бродерииката.
http://dox.bg/files/dw?a=67ff37290d
Аби дава ми несъществуващ файл,за твоя файл става въпрос

И на мен "ставрозинския" файл ми е недостъпен - Маги, ай още веднъж, мила, да го пуснеш :kissyou:

Забравих да пиша че не искам да си изписвате имената - модела не е подходящ за това.

Последно редактирано:
АЙЙЙ, какво внимание от страна на БГ пощи! Преди малко лично, на крака ми донесоха робина на Светла, още не съм го разгледала, ама довечера го започвам! То някои са си ушили мотивите вече, но.... аз само вечер мога. Успех на всички!:kissyou:

Галя, Никол, ако искате да боднете по някой друг макарон от моите с нaй-голямо удоволствие приемам само му мислете къде ще сместите имената защото аз си държа на тях

С най-голямо удоволствие Аби, и за име ще намеря местенце..:kissyou:

защо не излизат цитатите :confused:

Назад