Заявки за месец ФЕВРУАРИ 2017 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте. Много моля по запознатите търся схема на тази снимка, но не успявам да си я направя през програмите. Ако може някой да ми направи схема нека да е 1:1,конци дмц, размер 21х30 или около него, но за броя на цветовете си нямам представа. Там оставям по преценка. Просто искам да се получи що годе сходна със снимката. Благодаря предварително. Ето и имейл за връзка:dstaneva85@gmail.com
Преглед на прикачен файл 181466

гоблени "Ден" и "Нощ"

Здравейте. Търся схеми с ключ с номерата на ДМЦ конци за Вилерови гоблени "Ден" и "Нощ". Благодаря предварително! Ако се намерят, моля пратете на: vatevag@abv.bg

Здравейте,нещо не ми излиза схемата.Май трябва да си инсталирам програма.Ако може да ми кажеш как да си дръпна схемата.Благодаря ти предварително.

Здравейте дами, търся това гобленче за моя близка пенсионерка. Започнато е преди доста години, на ленена панама, но през годините е загубила схемата.
Ако разполагате със схемата Ви моля да я изпратите на lali_73@abv.bg

Здравейте! преди година от тук си намерих схема на гоблена мост над реката.Сега ,когато започнах да го шия открих разминавания между схемата и дадената схема на конци,липсват ми елементи.Може ли само схемата на конците ,който го е шил? Много благодаря!!!
Преглед на прикачен файл 181478

Статус
Not open for further replies.
Назад