КОЛЕДА 2016

Моля ,трябваше снощи да пиша , че съм пуснала ,ама не стигнах до компа.БГ пощи се оказаха добри .Благодаря Гяля ,че съм те направила щастлива.Ботушчето е и за игленик, и за ножичката да ти е на чалъм, и макарички...Със здраве да си го коландрисаш.Весели празници! :) Тука не ми се включват емотиконите ,излиза т някакви квадратчета . Усмивкиии:)

Ще има ли краен срок някакъв за изпращане на подаръка или кой както прецени ?

Някъде по-напред в темата пишеше изпращане не по-късно от 20.12.2016г...
Аз пък си разсъждам дали да ползвам бг пощи или куриер, второто ми се струва по-бързо и сигурно, но не знам дали другарчето ми е написало служебен или домашен адрес :) Имам още малко време да реша :)

Честито на Галя.Със здраве да си го ползваш
Още веднъж обръщам внимание на всички - ДА НЕ СЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА!!!!

Виновата, но по обективни причини изпратих по - рано.Нека е радостно на всички ни .Извинявайте.

Получили своите Коледни изненади
Участници:
1.stavrozova- от nasysy
2.Дида - от di_di_b
3.galya_kost от dushkova
4.Lora Kamenova
5.abi1004 - от diana karagiozova
6.Васе- от vili val4eva
7.sissak - от Юра
8.diana karagiozova - от desito
9.dushkova - от sissak
10.di_di_b - от Lora Kamenova
11.mirastiv
12.Ирка88 -от Дида
13.nasysy - от galya_kost
14.desito- от stavrozova
15.Юра - от mirastiv
16.Светла Петрова - от Васе
17.vili val4eva- от Ирка88

Последно редактирано:
Скъпа, Диана, радвам се, че картичката ти харесва и така ще допринеса за още една частичка Коледно настроение в твоя дом :-) Весели празници!

Картичката вече е подредена и грее в къщи! <3
Само се извинявам, за снимката, довечера ще я оправя.
Весели празници и на теб, Деси!

nasysy,радвам се,че ти е харесало,за пръв път изпращам на човек,когото познавам визуално,само че аз не виждам картинката...Дано да е само при мен,но може и да е от сайта...

Сега вече и аз виждам......Да ти са честити коледните подаръчета!!!! Сърчицето е страхотно!!!!!

Момичета! И аз днес получих подарък!!! Много сладурска престилка за вино, кутия шоколад, шал, и картичка с мили пожелания от Дида! Много се изненадах, мислех, че по-късно стартираме..... но цял ден ми е усмихнато! Благодаря, Дида !:kissyou: Весели празници!

Назад