c
Аз съм непушач от четири години (до нова година ще станат пет).Понеже две от децата ми са с астма,в къщи е забранено да се пуши и пушихме само на кафенето до нас.Сега не понасям въобще миризмата на цигари и ми се повдига,ако някой ми дъхне на среща.Алкохол не консумираме,защото винаги сме го ненавиждали със съпруга ми.Така,че мога смело да заявя , че аз и цялото ми семейство сме въздържатели и то пълни!!!Синовете ми и тримата са спортисти и много държат на здравословен живот.А как отказах цигарите...Мъжът ми отказваше да ме целува по уста,защото съм миришела на пепелник.Най-малкият ми направи кризи само като съм му дъхала,докато му говоря , което много ме уплаши.И на края надделя суетата,защото щом се погледнех в огледалото забелязвах първите си бръчици около очите , не искам да изглеждам стара и сбръчкана на 35 години(сега вече на39).Ето с тези мотиви в главата ми и без лекарства,аз сама отказах цигарите.Мога да кажа,че ми беше трудно,но аз съм много упорит човек и до сега винаги съм успявала да отстоявам принципите си. пс.Освен всичко имам и една операция на гърдата си... и цял живот все се боря за нещо или против нещо. Тези мотиви на мен ми бяха достатъчни.Само съжалявам,че не съм го осъзнала по рано!Завършвам с думите АЗ СЪМ НЕПУШАЧ !