АНКЕТА....СЕМПЛЕРИ...ФИНАЛ

И аз гласувах,,да не повярваш....
Индила
Глория Естефан
Сабрина
Успех момичета!

Благодаря за участието на всички участници! Извинявам се и за късното обявяване на победителите,а те са.......
1място--- Индила
2място--- Глория Естефан
3място--- Сабрина

Честито момичета,доволна съм много от избора на гласуващите.Ще ви помоля да ми напишете адресите си на лични тук,или във фейса...за да ви се изпратят наградите,които още веднъж да напиша са изцяло осигурени от Валентина Георгиева!
Ето и тях..

Следващото гласуване ще е на живо на националната във Видин...там водещ ще е Валентина Георгиева,към нея ще се обръщате,като носите гоблените си!
След малко ще и предам щафетата.Успех!

Последно редактирано:
Много моля, всички гоблени,които ще се представят на живото гласуване, да са опаковани добре и да се предават лично на Валентина на нац.среща

Честито на победителите! Но гледам, гледам ама нещо не схващам. Как така Сабрина е трета, а пък Тина Търнър има един глас повече. Или наградите са вече раздадени, а гласуването продължава?

Честито на победителите! Но гледам, гледам ама нещо не схващам. Как така Сабрина е трета, а пък Тина Търнър има един глас повече. Или наградите са вече раздадени, а гласуването продължава?

Гласуването приключи отдавна!
Тина Търнър отстъпва третото си място,тъй като тя предоставя наградите,и не желае да бъде сред наградените!

Приключи и този конкурс. Нека да разкрием, кой действително спечели и кой стои зад псевдонимите.
Виртуално гласуване:
1. Бистра Колева - "Английска градина"
2. Миглена Маринова - "Inspiration"
3. Стефка Иванова - "Въздушни замъци"

Гласуване на живо:
1. Бистра Колева - "Английска градина"
2. Стефка Иванова - "Въздушни замъци"
3. Росица Стефанова - "Winter sampler"

Да си представя и аз наградата от проведеният конкурс :
от гласуването във Видин 3-то място .
Благодаря на Манка , като водещ на конкурсът и на Валя , поела щафетата до финалът и осигурените награди .

Преглед на прикачен файл 181016

:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад