Много благодаряИзпратих.

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Много благодаряИзпратих.
Здравейте! Моля, за схема на този гоблен от Галерия бродерияПреглед на прикачен файл 180892
Изпратих.
здравейте, търся този Дименшънс
Преглед на прикачен файл 180897
От тук:Преглед на прикачен файл 180896Някой виждал ли е този гоблен. Търся схема или производител.
Много ще съм благодарна за някаква информация
rayana456@abv.bg
Поща за втория!Здравейте, търся схемите на тези гоблени. Извинявам се, че ползвам чужди снимки, но не помня от къде ги свалих
http://www.kanwa.pl/pl/p/Wzor-liczony-9212-Wioska-Leszek-Stochla/59Благодаря на myny.Схемата е много добра, но не знам как ще изглежда гоблена, голям е ,а само с 15 цвята.
Не мога да разбера на коя фирма е, някой шил ли го е?
Преглед на прикачен файл 180906
Ако може някой да помогне със схема и ключ, че не мога да си го поръчам от нета. Благодаря предварително
mim4808@gmail.com
Здравейте!
Дали някой има схеми и ключ към тези три гоблена. Поаднах на тях в gallery.ru, но схемите не се четат. А дали някой ги е бродирал? Джуджетата ми са много симпатични. Адреса ми е - vparankinova@abv.bg
Благодаря Ви!Преглед на прикачен файл 180908Преглед на прикачен файл 180909Преглед на прикачен файл 180910