Здравейте момичета, продължавам да търся този гоблен на МАЙАПреглед на прикачен файл 180826,предварително благодаря.tsanko5@dir.bg
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте! Търся схемата на гоблена 'Деца на плажа' - http://www.gobleni-magazinbg.com/product/219/goblen-detsa-na-plazha.html .
Email: vanchori@abv.bg
Предварително благодаря!
Благодаря много, koleria!! Опитах се да ти пратя ЛС, но изглежда пощата ти е препълнена. Огромно благодаря за схемата, а и тези линкове са страхотни! На втория намерих дори 'Момичето на скалата', който търся отдавна. Само един ми убягва все още - 'Мадоната с гроздето' - Преглед на прикачен файл 180831
Дали знаете откъде мога да го сваля?
Предварително благодаря! :flower:
Здравейте,търся номерата на дмц конци на гоблена Кръстът на спасението предварително благодаря.схемата е на златен гоблен но не съм записала номерата имам само конци останали но съм го шила преди 5 години може вече да са избледнели
Здравейте, моля, ако има някой възможност да ми изпрати схема и ключ на "Коне на водопой", моят е-мейл е: an_nana@abv.bg, предварително благодаря!:blueflow:
Здравейте, търся схема на Тайната вечеря на Вилер, ако някой я има може ли да ми я прати на: viktoriq_mixailova@abv.bg , предварително благодаря!
Поща за "Чаена фантазия".Здравейте ! Търся схема на тези две гобленчета Преглед на прикачен файл 180835Преглед на прикачен файл 180836
С молба да НЕ са в РМ !Благодаря предварително!
Моля за схемата и легендата на конците на гоблен Магдалена /Каещата се Магдалена/
http://shop.sheherezada.com/product.php?id_product=1588
k.velikova@shumen.bg
Зддавейте приятелиСкоро попаднах на "Замък в Шверин" и много ми хареса. Прилагам снимкаПреглед на прикачен файл 180837. И още една молба - започнах работа по "Сватбеното пътешествие" на Вилер. Но се оказа, че схемата на детайлите е много неясна и някои от знаците не се четат - прилагам схемите. Преглед на прикачен файл 180838Преглед на прикачен файл 180838 Ако някой разполага със схеми, които са по ясни, ще съм много задължен.
Пощата ми е: pp_5@dbv.bg
Момичета ..търся ключа и схеммата на солария..."Българка"...с носия и цветя на главата...немога да кача снимката...много е красива..моля ви
Поща.....
Много благодаря!:kissyou:Пратих ти го, въпреки,че вероятно си го получила вече![]()