Заявки за месец АВГУСТ 2016 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Благодаря много, koleria!! Опитах се да ти пратя ЛС, но изглежда пощата ти е препълнена. Огромно благодаря за схемата, а и тези линкове са страхотни! На втория намерих дори 'Момичето на скалата', който търся отдавна. Само един ми убягва все още - 'Мадоната с гроздето' - Преглед на прикачен файл 180831
Дали знаете откъде мога да го сваля?
Предварително благодаря! :flower:

Момичета, много моля ако на някой му се намира ключа на гоблена щастливо завръщане да ми го прати, защото съм го изгубила, схемата е от форума мисля ,че Илияна ми я е пратила,Благодаря предварително.

Благодаря много, koleria!! Опитах се да ти пратя ЛС, но изглежда пощата ти е препълнена. Огромно благодаря за схемата, а и тези линкове са страхотни! На втория намерих дори 'Момичето на скалата', който търся отдавна. Само един ми убягва все още - 'Мадоната с гроздето' - Преглед на прикачен файл 180831
Дали знаете откъде мога да го сваля?
Предварително благодаря! :flower:

Изпратих ЛС.

Здравейте,търся номерата на дмц конци на гоблена Кръстът на спасението предварително благодаря.схемата е на златен гоблен но не съм записала номерата имам само конци останали но съм го шила преди 5 години може вече да са избледнели

Нямам схема на Златен гоблен,но пускам линк към схемата на Гобленсет,където ключът е в ДМЦ.
http://rukodelnica.org/sxema-vera-i-lyubov-iubire-si-credinta.html

Зддавейте приятели :) Скоро попаднах на "Замък в Шверин" и много ми хареса. Прилагам снимкаПреглед на прикачен файл 180837. И още една молба - започнах работа по "Сватбеното пътешествие" на Вилер. Но се оказа, че схемата на детайлите е много неясна и някои от знаците не се четат - прилагам схемите. Преглед на прикачен файл 180838Преглед на прикачен файл 180838 Ако някой разполага със схеми, които са по ясни, ще съм много задължен.
Пощата ми е: pp_5@dbv.bg

Благодарности на koleria !

Последно редактирано:
Зддавейте приятели :) Скоро попаднах на "Замък в Шверин" и много ми хареса. Прилагам снимкаПреглед на прикачен файл 180837. И още една молба - започнах работа по "Сватбеното пътешествие" на Вилер. Но се оказа, че схемата на детайлите е много неясна и някои от знаците не се четат - прилагам схемите. Преглед на прикачен файл 180838Преглед на прикачен файл 180838 Ако някой разполага със схеми, които са по ясни, ще съм много задължен.
Пощата ми е: pp_5@dbv.bg

За Вилер http://dox.bg/files/dw?a=769f4d6e99

Последно редактирано:
Момичета ..търся ключа и схеммата на солария...големия модел.."Българка"...с носия и цветя на главата...немога да кача снимката...много е красива..моля ви

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад