Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ще оставя писанията Ви без думи. Наясно сте, че не съм аз собственик на хотела, нито пък можех да направя каквото и да е, въпреки усилията ми, а Вие това много добре го разбрахте. Ти Валентина просто си дойде сърдита и такава си остана през цялото време. Не само ти всъщност...Доста интриги се завъртяха, вероятно подготвени предварително, но хората са наясно кой какво прави и как го прави. Ще Ви помоля да се упражнявате върху семействата си и да не ме вкарвате в тези филми.
Повече няма да отговарям на постовете Ви. Все пък някой, който не е бързал толкова много ще се намери да каже, че е бил и щастлив и че е бил сред приятелски настроени хора. Все си мисля, че повечето искрено показаха, че са щастливи да са заедно. Едно не може да се отрече : каквото и да говорите-бяхте плътно през цялото време на случващото се с останалите.
Нямах намерение да пиша.Каквото имах да казвам го казах лице е лице.Знам , че както във Видин, така и тук ще бъдеш нагла.Една от малкото съм , които е присъствала на всичките девет срещи до сега.Тази е пример как НЕ трябва да се прави такава.Работи се в колектив, а не се казва на всяка втора дума "АЗ".Мъчно ми е за момичетата, които опъваха през цялото време от петък до днес когато ни изпатиха, че не каза една добра дума за тях.Ще оставя писанията Ви без думи. Наясно сте, че не съм аз собственик на хотела, нито пък можех да направя каквото и да е, въпреки усилията ми, а Вие това много добре го разбрахте. Ти Валентина просто си дойде сърдита и такава си остана през цялото време. Не само ти всъщност...Доста интриги се завъртяха, вероятно подготвени предварително, но хората са наясно кой какво прави и как го прави. Ще Ви помоля да се упражнявате върху семействата си и да не ме вкарвате в тези филми.
Повече няма да отговарям на постовете Ви. Все пък някой, който не е бързал толкова много ще се намери да каже, че е бил и щастлив и че е бил сред приятелски настроени хора. Все си мисля, че повечето искрено показаха, че са щастливи да са заедно. Едно не може да се отрече : каквото и да говорите-бяхте плътно през цялото време на случващото се с останалите.