Заявки за месец АПРИЛ 2016 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте момичета,
Много,много отдавна не съм търсила нищо,но сега ми се наложи да потърся този сватбен гоблен на Вервако.Тази схема която имам е много размазана.Ако на някоя от вас се намира в архивите и ,моля да я сподели с мен.Искам да го ушия за племенницата си ,която август месец ще сключва брак. Предварително благодаря на отзовалите се. Адреса ми е abazova_s@abv.bg:kissyou::kissyou:

Здравейте момичета,
Много,много отдавна не съм търсила нищо,но сега ми се наложи да потърся този сватбен гоблен на Вервако.Тази схема която имам е много размазана.Ако на някоя от вас се намира в архивите и ,моля да я сподели с мен.Искам да го ушия за племенницата си ,която август месец ще сключва брак. Предварително благодаря на отзовалите се. Адреса ми е abazova_s@abv.bg:kissyou::kissyou:
[/QUOTE]

Имаш поща :)

Здравейте момичета,

Имаш поща :)[/QUOTE]

Схемата получена.Сърдечно благодаря за отзивчивостта.:kissyou:

Здравейте,не мога да си намеря схеми за черно бели гоблени.Искам да си ушия и да си ги сложа в рамки в хола.Ако някой има и не му представлява трудност да ми прати
veronika_tcankova_@abv.bg

Благодаря но не мога да отворя файла.Ще ви помоля ,ако знаете коя програма отваря xsd формат, да споделите. :) Благодаря предварително !

Статус
Not open for further replies.
Назад