Има ли желаещи за ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА.....

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Манка каза ,че до 1май може.А пък някой , ако иска да ме поздрави за Цветница,ммм :idea:приемам- с един куршум-два заека..:loveglasses: Майтап бе , Уили..:greeneye:Нали трябва да ни е хубаво !Весели празници , момичета и момчета!

Аз само да отбележа,че БГ пощи ще почиват от 29.04.-02.05.2016 включително,така че според мен най-късно 25,26 трябва да се изпратят за да се получат преди Великден :loveglasses:

От страх да не се забакна - днес си пуснах пакетчето към моето другарче ♥

Май съм първата, която получи.Благодаря мнооооого, Диде!:kissyou:Кокошчиците вече заеха място във Великденската украса,А, това в кутията са бонбонките!
!

Със здраве да си я ползваш!!!! Ших я с много обич към теб ♥♥♥

И аз си имам петленце от Душкова!!! Много ти благодаря, мила Душкова ♥♥♥ Изработката е перфектна!!!!

Благодаря Диде, че ти харесва Петльо! С огромно вдъхновение и любов го приготвих, нали трябва да ти кукурига и те буди:greeneye: .Скромно , но от сърце за добро сърце! Весел Великден! Бъдете здрави и позитивни :kissyou:

рр Аз нали съм "умно" не съм снимала и ти благодаря за прекрасната снимка.:kissyou:

Еха...подаръците заваляха тук,поздравления момичета!

Имам съобщение от пощата за пакет.:greeneye:

Ох , имам малко проблем със снимачките ,ще поместя снимка по- късно. Благодаря Диляна (di-di-b) Невероятно гобленче , а бонбонките , бързо свършиха.Перфектно изработено и мнооого,много си се постарала.Огромни благодарности!Благодаря и за красивата картичка с пожеланията за Цветница и Великден! Весели празници!:kissyou:

Последно редактирано:
Мама ми се обади, че имам пратка в къщи от Светлето Петрова. Довечера като се прибера ще снимам и покажа....

И аз да се похваля, моето великденско послание от stavrozova вече е при мен и в употреба. Едно голямо благодаря за създаденото ми великденско настроение и с пожелание за ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! :kissyou:

и аз да се похваля с моя прекрасен великденски подарък

Огромно благодаря Светле!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

п.п. малко съм притеснена, и аз изпратих подаръка за моето другарче още в понеделник но....

Здрaвейте, и aз съм получилa подaръкa си, но съм зa мaлко в болницa, a мъжa ми не може дa рaзчете подaтеля. Мисля че утре ще ни изпишaт и ще блaгодaря

Назад