Заявки за месец ФЕВРУАРИ 2016 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Привет на всички!
Преди време видях някъде (от две седмици се мъча да се сетя къде)
шито едно малко цвете,като картичка,което прилича на "African daisy" на Lanarte,
Преглед на прикачен файл 180176
но дръжката му е по-дълга и го държи една ръка-в смисъл,че го подарява(ама,че обяснение).
Прерових нета,прерових Осинка,лутах се и тук-няма и няма.
Та ,ако някой ме разбра,какво искам и има това цвете(а може и нещо подобно)
ще съм много щастлива да го сподели с мен.
Желая ведра и спокойна седмица!

За това ли става въпрос http://rukodelnica.org/sxema-ruka-s-romashkoj.htmlс

Приятели,от доста време търся гоблен,който загубих-в тъмно синьо сърце едно лице на африканка с плътни устни.Много красиво,но го изгубих.Сеща ли се някой за какво става дума?И ако я имате,ще ми я пратите ли на geia7@abv.bg ?Благодаря предварително.

Да,да да!Боже,много ти благодаря Koleriq!
Още сега вадя конците и ги започвам.
Приятна вечер и бог да ви благослови ,че ви имам! :kissyou:
П.С.("African daisy" на Lanarte- да бе!:D)

Приятели,от доста време търся гоблен,който загубих-в тъмно синьо сърце едно лице на африканка с плътни устни.Много красиво,но го изгубих.Сеща ли се някой за какво става дума?И ако я имате,ще ми я пратите ли на geia7@abv.bg ?Благодаря предварително.

Това ли е

Търся оригиналната схема на Вилер.Пренабора го имам,даже ги ших.Но сега ми е необходим оригинала.
Предварително благодаря!

Здравейте, имам две предложения за тази тема и ако модераторите решат, че не са за тук, да ги преместят.

Забелязвам, че в последните месеци нови потребители не си правят труда да прочетат правилата да поставят снимка, а не да дават линк на това, което търсят или да пишат поне номер и производител. Предлагам, както е записано в правилата, тези постове да се трият или модераторите да ги насочат към първата страница за информация.

Когато една схема е намерена, да не се изпраща по емейл, а да се поставя в съответната тема на форума и да се даде линк към нея, а не да се поставя линк към други сайтове. Така ще се съживят старите, но много важни теми. Ето например в темата за цветята не е поставяна схема от 2014 година. А колко ли схеми с цветя са търсени и изпратени. И така ще се избегнат постовете може ли и на мен, имаш поща, благодаря, може ли и на мен......
Нека да направим така, че другите сайтове да дават линк към нашия форум

Здравейте,момичета!
Вчера ме поканиха на 50 годишнина и се обръщам с молба към вас-ако някой има някаква идея за подходящ
гоблен моля да ми изпрати схемата.Става въпрос за мъж.Благодаря ви предварително и приятен ден!
Пощата ми е svetla1708@abv.bg

Здравейте,момичета!
Вчера ме поканиха на 50 годишнина и се обръщам с молба към вас-ако някой има някаква идея за подходящ
гоблен моля да ми изпрати схемата.Става въпрос за мъж.Благодаря ви предварително и приятен ден!
Пощата ми е svetla1708@abv.bg

Здравейте,
Важно е и какво време разполагате. Аз шия в момента за 60-годишнина на близък приятел Троянската св.Богородица на Солария - препоръчвам я - става много добре и приятно се работи. Ако представлява интерес, ще пратя схемата. polystefanova@abv.bg. Въобще, икона за юбилей е чудесен подарък, според мене. Рамкирате, освещавате и Ви помнят цял живот с добро.

Здравейте...Търся схема на един много красив гоблен, получих, но не ми харесва съчетанието на конците. Не отговарят на снимката на гоблена. Ако може някой да ми помогне, ще му бъда много благодарна...
Ето и гоблена:

здравейте-като си мисля че скоро и аз ще имам повод ще бъда благодарна да изпратите и на мен този гоблен на солария-троянската св. богородица .благодаря предварително.valkovd@abv.bg

Здравейте...Търся схема на един много красив гоблен, получих, но не ми харесва съчетанието на конците. Не отговарят на снимката на гоблена. Ако може някой да ми помогне, ще му бъда много благодарна...
Ето и гоблена:

Схема от тук:http://vyshivaj.ru/publ/4/cats/1181-puma.html
и http://rukodelnica.org/sxema-belaya-puma.html
и http://www.igolka.in.ua/load/zhivotnye/belaja_puma/2-1-0-1479

Статус
Not open for further replies.
Назад