ВЪРТЕЛЕЖКА 9/1

Христос воскресе!
От вас нашарени яйца и козунак, от мен обърнато, рошаво кактусче. :rainbow:

Такааааа - понеже май месец ще бъда абитуриентка и няма да има време за боцкане - завършва поредния випуск - помолих Десислава да ми изпрати по-рано модела на Галя. Малко не спазих регламентираните срокове но ....такава е ситуацията.

Гале това е за теб - много свежо и пъстро моделче :

Преглед на прикачен файл 180567

Здраве и живот утре ще изпращам.

Такааааа - понеже май месец ще бъда абитуриентка и няма да има време за боцкане - завършва поредния випуск - помолих Десислава да ми изпрати по-рано модела на Галя. Малко не спазих регламентираните срокове но ....такава е ситуацията.

Гале това е за теб - много свежо и пъстро моделче :

Преглед на прикачен файл 180567

Здраве и живот утре ще изпращам.

Благодаря ти Юра! Суперско ми е моделчето, но и приносът на всички ви за него е неуспорим!:kissyou:

С малко закъснение, за което се извинявам, изпратих робина. Надявам се утре Цвети да го получи.
А ето и моят етап

Надявам се да се хареса на момичето, защото сме направили грешка, не само аз, и сме шили с обратен наклон. Аз бях ушила доста като забелязах, че рамката е шита с друг наклон.

С малко закъснение, за което се извинявам, изпратих робина. Надявам се утре Цвети да го получи.
А ето и моят етап

Надявам се да се хареса на момичето, защото сме направили грешка, не само аз, и сме шили с обратен наклон. Аз бях ушила доста като забелязах, че рамката е шита с друг наклон.

как така с обратен? аз продължих след нея - еднакъв си беше....

Така е Юра, само един от заоблените фрагменти е шит с нейния наклон, останалото е с друг. Аз искренно и се извинявам, но бях ушила розата когато забелязах.

Момичета, не се притеснявайте. Гоблена си го харесвам и благодаря на всички за красотата, която се получава. :-|

При мен освен робинчето на Насето е и моето ръстомерче. Благодаря ви момичета! :kissyou:

Ето и моето мъфинче, от робинчето на Цвети

да попитам, може ли да го изпратя по- раничко :idea:

И да кажа, че вече моят си робин е при мен. Надявам се да сте се забавлявали с него и с нищо да не ви е натоварил.
Аз много си го харесвам и искрено ви благодаря за спомена, който оставихте на него. :clap::clap::kissyou:
Пратих днес и робина на dedivo!

Разкошни кактуси! Благодаря на всички за участието и времето което отделихте за моя модел :kissyou:

С Деси се уговорихме да изпрати на 30,05 понеже след бала отивам за 4 дни на Слънчев бряг и седмицата е пълна с други отговорности.

Още две котета в робина на Насето, предполагам нямаш нищо против....:kissyou:

Назад