ВЪРТЕЛЕЖКА 9/1

Гале, утре сутрин ще ходя до централна поща. Днес отидох до пощенския клон до училище, но даваха пенсии и беше лудница - всичко на едно гише правят....Съжалявам, но не мисля че е фатално.

Гале, утре сутрин ще ходя до централна поща. Днес отидох до пощенския клон до училище, но даваха пенсии и беше лудница - всичко на едно гише правят....Съжалявам, но не мисля че е фатално.

Няма проблем Юрка, и аз сега се прибирам от почивка и утре сутринта ще изпратя.

Юра, изпратих гоблена вчера с обратна разписка.
Zezata, ще пиша като го получа.
Хубав ден на всички!:kissyou:

На Деси модела е при мен.
Имам една молба - да ги пускаш препоръчани, че не винаги мога да отивам аз до пощата - днес на мъжът ми са му правили въртели заради подписа. Улицата е "Генерал Дандевил "

кактусче за Юра :kissyou:

Гале, много благодаря:kissyou:. Бях леко скептична към цветовата гама, но вече втори кактус ми хареса:D

Уточнение - не си изписвайте никовете и ако някой реши да зачертава върху схемата - няма проблем, няма да ми трябва повече.

Супер ми е станало мъфинчето, но не виждам контурен бод. Ако не ти се прави ще си го довърша аз, няма проблем.
Като ших чашката с вафлата не успях с контурният бод, но ще го направя накрая.

Последно редактирано:
Цвети, пропуснала съм контура. Ще го направя /не ми е никакъв проблем/. Ако нямаш нищо против ще направя контура и на чашката. Ще прикача отново снимка.
Юра, благодаря! :-|

Последно редактирано:
Назад