Какво ще кажете за "Въртележка 9"?

Чудих се чудих нооо и аз мисля да се ръгна пък каквото ще да става....ще се моля Даката да не ми е в групата :D:D:D

п.п. Светле може ли да обявиш дали ще ни делиш на два отбора - да знам какъв модел да подготвям :confused:

Като, гледам броя на записаните ще са два отбора.Мисля да приключим записването до 14 участника общо, че иначе ще се проточи много във времето.
Unknown_lady , ако не е на черна панама да те броя ли за участник?

Недей за сега, ще се обадя, ако реша, има още време. Аз на тъмен фон нищо не виждам, както и на каунт повече от 22, та затова го мисля.

От кога чакам робина и за малко да го пропусна. Записвам се. И за мен не е проблем черната панама.

Да попитам една седмица след приключване на записването ще бъде ли достатъчна да си подготвите материалите т.е първия кръг да стартира на 08.02.2016.

Аз имам проблем с лаптопа - моделът ми е там ....Схемата е в ПМ ...надявам се този уикенд да ми го оправят....

Очаквам окончателното решение на Аби и Unknown_lady , за да тегля билетчета за разпределение в две "Въртележки"

Съжалявам, момичета.
Вчера си подготвих робина, но има 95% вероятност от 01,02 да започна един курс и ще трябва и аз да се откажа..................
Още веднъж се извинявам............

Извинявам се за наивното питане,но понеже никога не съм участвала в такива игри какъв е регламента?Кога се показват моделите избира ли се абе изобщо всякакви подробности ще са ми полезни.Благодаря предварително.

Извинявам се за наивното питане,но понеже никога не съм участвала в такива игри какъв е регламента?Кога се показват моделите избира ли се абе изобщо всякакви подробности ще са ми полезни.Благодаря
предварително.

След като се определят участниците започва показването на моделите и всеки си избира какво ще бродира от общия модел. После има срок за комплектоване и започва изпращане по определен график.

Съжалявам, момичета.
Вчера си подготвих робина, но има 95% вероятност от 01,02 да започна един курс и ще трябва и аз да се откажа..................
Още веднъж се извинявам............

Диде, имаш още малко време да помислиш.
На 31 след 16 часа ще разпределя с жребий участниците в две въртележки.График на изпращане и ще може да показвате моделите в съответната тема.
ПП Ще проверя чии адреси нямам и ще помоля тези, които си видят имената тук да ми ги изпратят на ЛС

Момичета и момчета ужасно съжалявам ,но няма да мога да се включа. Запазвам си правото за 10-та юбилейна въртележка да се запиша.Успех на всички ще следя с интерес.:kissyou:

Назад