Заявки за месец ДЕКЕМВРИ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте! Честито Рождество Христово и весело посрещане на Новогодишните празници от мен! Отдавна не бях бродирала... но ето че отново се завърнах към любимото хоби. Ще съм благодарна ако някой може да ми помогне със схемичка с бирен мотив.Искам да изненадам един любител на бирата. Мейлът е : sunyxy@abv.bg. Благодаря Ви предварително!

Здравейте! Честито Рождество Христово и весело посрещане на Новогодишните празници от мен! Отдавна не бях бродирала... но ето че отново се завърнах към любимото хоби. Ще съм благодарна ако някой може да ми помогне със схемичка с бирен мотив.Искам да изненадам един любител на бирата. Мейлът е : sunyxy@abv.bg. Благодаря Ви предварително!

Преглед на прикачен файл 179847Преглед на прикачен файл 179848

Ако някой има дребни детски мотиви със слончета и му е възможно да ми ги препрати на bizcocho.jeni@gmail.com , ще съм благодарна!

Намерено! Милка, сърдечно ти благодаря!!!! :blueflow:

Последно редактирано:
Здравейте! Честита Нова година! Възможно е да бъркам, но не намерих януарска тема, затова пиша тук. Търся схемата на мадоната с гроздето за приятелка, http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/353 на милена стил. Подарили са и го започнат , без схема. Благодаря на всички отзовали се!
Отбой!Намерих схемата . Състрадателна душа от друг форум ми услужи.

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад