Zafira 9 Ноември 2015 #23 Показвам и някои от по-старите модели, които съм правила. Сиво-розовото цвете вече в рамка, ориенталските орхидеи на Дименшънс и акварелни слънчогледи на Риолис. Последно редактирано: 9 Ноември 2015
Показвам и някои от по-старите модели, които съм правила. Сиво-розовото цвете вече в рамка, ориенталските орхидеи на Дименшънс и акварелни слънчогледи на Риолис.
Zafira 9 Ноември 2015 #24 Тези са от увлеченията ми по източната култура. Японка в графичен стил, бамбук - символ на здравето и черешов цвят - символ на щастието Последно редактирано: 9 Ноември 2015
Тези са от увлеченията ми по източната култура. Японка в графичен стил, бамбук - символ на здравето и черешов цвят - символ на щастието
Zafira 9 Ноември 2015 #26 Малко котенца на Design Works - Джаспър, Томас, Себастиан с рози и Себастиан с ветрило.
Zafira 9 Ноември 2015 #27 И последно снежковците Чили, Уили и Мили, бродирани на панама със златно ламенце.
С СВЕТЛАНА 11 Ноември 2015 #30 О-о-о-о, тук много работа е падало. Много нежни неща си ушила. Всичките са ти хубави! Котетата са ми фаворити.
О-о-о-о, тук много работа е падало. Много нежни неща си ушила. Всичките са ти хубави! Котетата са ми фаворити.
Zafira 11 Ноември 2015 #31 Благодаря на всички, посетили моята тема и за хубавите думи. Показаното тук е работата от няколко години. Досега не бях показвала...
Благодаря на всички, посетили моята тема и за хубавите думи. Показаното тук е работата от няколко години. Досега не бях показвала...
tian_64 12 Ноември 2015 #32 Всички гобленчета са разкошни. Поздравления! Пожелавам ти да избродираш още много разкошотии.