Гоблените на Zafira

• Началник на темата Началник на темата Zafira
  • Начална дата Начална дата
Най-накрая се престраших да си направя тема и да покажа ушити от мен неща. Във форума съм от доста време, но по-скоро чета активно, отколкото да пиша. Е, дойде време и аз да си направя галерия. Започвам постепенно да снимам и показвам, защото повечето дори не са снимани. Приятно разглеждане!

Тези пак са серия. Авторски моделчета на една рускиня. Засега мойте са 4. Планувала съм да направя и още няколко.

Още попълнения. Паното със зайците беше участник в 1 от игрите "Авантюра". Орхидеите са подарени на приятели любители на орхидеите. Последните две още не съм решила как да оформя и са без премяна засега.

Тук май трябва да кажа, че много харесвам бродирани книгоразделители и имам доста. Ето и част от тях. А лавандулите си имат лице и гръб.

Голяма и хубава колекция. :clap: Детската серия е страхотна :clap: Много са добри рускините в това, много сполучливи разработки имат. :idea:

Благодаря ви, момичета! А за рускините съм съгласна - много са добри.
Продължавам със следващите непоказани неща...
Обещаното 3-то цвете в розово-сивата гама, лодки, детелини и чайниче, подарено на приятелка любителка на чая.

Следва китайската серия - сезончета и орхидея, които бяха първите ми гобленчета по схеми от форума.

Много цветя и много нежност има в твоята тема. Впечатлена съм от китайските сезони ♥

Назад