Заявки за месец СЕПТЕМВРИ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте, търся схема на гоблен пермин с червената кола, по точно на тази, в която колата е сред едни къщи до улична лампа.
Мейла ми е olga_si@abv.bg

Последно редактирано:
Много ти благодаря, но аз вече ги открих с помощта на приятели и дори ги изтеглих.
Ако искаш, ще ти ги пратя, но ми дай адрес на лични.

Благодаря,но мисля,че ще се справя с това ,което имам.Аз гледам от компа като шия и при увеличение се вижда идеално.:idea:

Здравейте
Търся схемите на ето тези два много стари гоблена .Вярно че са стари но пък много искам да ги ушия имат сантиментална стойност за мен.Преглед на прикачен файл 179347Преглед на прикачен файл 179348
Извинявам се за качеството на снимките но не намерих никъде други. Този с зайчето мисля че се казва щастливото зайче.
Ако някой случайно пази архиви нека пише eli425@abv.bg Предварително благодаря

Здравейте момичета, попаднах на този гоблен и страшно много ми хареса, но незнам нито на коя фирма е нито как се казва. Моля Ви помагайте, ако можете!

http://i-fotki.info/19/7a82f260fafd8b4512d5221f1251967a5d7b0e224526921.jpg.html

nadelin1986@abv.bg
Този модел мисля ,че го видях в един от последните броеве на Галерия Бродерия.
В неделя ще проверя и ,ако е там -имате го!
Даже мисля ,че имаше и още един подобен с него,но...до неделя!

Момичета, моля ви за схемата и ключ на гоблена сиво коте в/у черна панама (черен фон)
Има я в галерия бродерия от м. 2 . 2015г. Немога да поръчам списанието защото не го предлагат в сайта.
Ако някой има възможност да помогне пощата е evgenia_kukurina@abv.bg
Благодаря предварително :)

Този модел мисля ,че го видях в един от последните броеве на Галерия Бродерия.
В неделя ще проверя и ,ако е там -имате го!
Даже мисля ,че имаше и още един подобен с него,но...до неделя!

Moже ли и за мене, ако се намерят двата модела от ГБ 08 2015 . Предварително благодаря. Всичко най-добро!
Е-meil: venez1974@abv.bg

Moже ли и за мене, ако се намерят двата модела от ГБ 08 2015 . Предварително благодаря. Всичко най-добро!
Е-meil: venez1974@abv.bg
Може,може!Само дето списанието са при майка ми на село.
Но в неделя ще ходя и ще го взема,ще сканирам и ще изпратя на всички ,които искат.
:kissyou:
П.П.:И за котето ще проверя!

Статус
Not open for further replies.
Назад