Здравейте, търся схема на гоблен пермин с червената кола, по точно на тази, в която колата е сред едни къщи до улична лампа.
Мейла ми е olga_si@abv.bg
Последно редактирано:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Много ти благодаря, но аз вече ги открих с помощта на приятели и дори ги изтеглих.
Ако искаш, ще ти ги пратя, но ми дай адрес на лични.
Ако е тозиЗдравейте, търся схема на гоблен пермин с червената кола, по точно на тази, в която колата е сред едни къщи до улична лампа.
Преглед на прикачен файл 179334 Търся схемата на този гоблен. mariqpenchevaa@abv.bg
Момичета, някой знае ли на коя фирма са тези гобленчета? Ако имате схеми на някой от тях , много ще Ви моля да ги споделите на svetlinka_varna@abv.bg
Този модел мисля ,че го видях в един от последните броеве на Галерия Бродерия.Здравейте момичета, попаднах на този гоблен и страшно много ми хареса, но незнам нито на коя фирма е нито как се казва. Моля Ви помагайте, ако можете!
http://i-fotki.info/19/7a82f260fafd8b4512d5221f1251967a5d7b0e224526921.jpg.html
nadelin1986@abv.bg
Здравейте, търся схема на гоблен пермин с червената кола, по точно на тази, в която колата е сред едни къщи до улична лампа.
Този модел мисля ,че го видях в един от последните броеве на Галерия Бродерия.
В неделя ще проверя и ,ако е там -имате го!
Даже мисля ,че имаше и още един подобен с него,но...до неделя!
Може,може!Само дето списанието са при майка ми на село.Moже ли и за мене, ако се намерят двата модела от ГБ 08 2015 . Предварително благодаря. Всичко най-добро!
Е-meil: venez1974@abv.bg
Здравейте! Търся схеми на тези гобленчета. E-mal: ioana_k@abv.bg Благодаря! Преглед на прикачен файл 179349Преглед на прикачен файл 179350Преглед на прикачен файл 179351