Заявки за месец ЮЛИ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Извинете, има ли някой този гоблен и може ли да го сподели с мен
Благодаря предварително

НАМЕРЕН.
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ОТЗИВЧИВОСТТА

Последно редактирано:
Преглед на прикачен файл 179136
Здравейте, търся схемата и ключ с ДМС конци, на това прекрасно гобленче. Аз уж си го купих, но се оказа че съм взела подобен на този, същатата картинка но не толкова детайлна. Моят е 26 см. на 30 или нещо от рода, а ми трябва този от 30 на 39 см. Ако някои може да помогне ще съм му много благодарна. Благодаря предварително! Пощата ми е aleks013@abv.bg

Преглед на прикачен файл 179136
Здравейте, търся схемата и ключ с ДМС конци, на това прекрасно гобленче. Аз уж си го купих, но се оказа че съм взела подобен на този, същатата картинка но не толкова детайлна. Моят е 26 см. на 30 или нещо от рода, а ми трябва този от 30 на 39 см. Ако някои може да помогне ще съм му много благодарна. Благодаря предварително! Пощата ми е aleks013@abv.bg

Не се вижда картинката Прикачи с линк или чрез форума

Виж си съобщения,изпратих нещо,дано помогне :)

Моля за помощ :
Една моя близка почина и е оставила този гоблен недовършен. Съпругът и иска да го довърша, но нямам схема и ключ. Конците са подредени в пликчета в кутия. Гобленът е 1 : 1.
Моля ви, ако някой има схемата и ключето да ми ги изпрати. Не е оригинална комплектовка. Предполагам, че е от сп. "Галерия Бродерия "

Здравейте, нова съм във форума и се надявам да пиша на правилното място. Много бих искала да получа схема и легенда със конците на гоблен "Св. Николай Чудотворец", който е на Солария. Не мога да прикача снимка, защото пиша от таблет, но ще съм благодарна ако някой ми съдейства. Пощата ми е n0886@abv.bg.

Здравейте,момичета!Търся схемата и ключа на Исус чука на вратата на Солария ако може в PM или PDF,може и сканирано,че...изглежда на моята свекърва преди години е дадена схемата,но...като сравних в интернет - при нея не отговаря самата картинка.Моля ви,че ме ровичка цял ден:crazy: Поне да сравним схемата и конците.

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад