Заявки за месец ЮНИ 2015 г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Преглед на прикачен файл 178864 Здравейте! Търся схемата на този гоблен, тъй като в комплекта, който си закупих, липсват два реда... Благодаря предварително! :) email: lovkam_missues@abv.bg

Ако сте си закупили ориганалният комплект,който е Ланарт защо не се обърнете към доставчика ,дистрибутура или който Ви е продал гоблена, за да Ви поправят грешката. Мисля че Ланарт са фирма държаща на имиджа си и не биха допуснали да разпространяват в комплектите си грешни схеми.

Здравейте,майката на моя приятелка иска да шие Коне на водопой.Ще помоля ако някой има сканирана схема и легенда на конците да ми я изпрати на мейла.Не прилагам снимка,защото мисля,че знаете за кой гоблен става въпрос.

Изпратих.

Здравейте,може ли да ми помогнете да намеря схемите на тези 2 балеринки

Момичета,от известно време търся схемата на индийската актриса Айшвария Раи ,не мога да повярвам,че никой не я е шил Аз с удоволствие споделям с вас схемите си,не е приятно,когато процесът на споделяне обаче е едностранен Нали затова е създадена тази тема?:uhhhh:

Момичета,от известно време търся схемата на индийската актриса Айшвария Раи ,не мога да повярвам,че никой не я е шил Аз с удоволствие споделям с вас схемите си,не е приятно,когато процесът на споделяне обаче е едностранен Нали затова е създадена тази тема?:uhhhh:
Не е нарочно, миличка, просто много малко останахме в този форум/ повечето избягаха във фейса/ и , явно тези които сме тук я нямаме твоята схемичка. Пробвай нещо друго, че да помогнем.:)

Статус
Not open for further replies.
Назад