Търся схемите и ключа на тези два гоблена.Преглед на прикачен файл 178875Преглед на прикачен файл 178876
diana_92@abv.bg
diana_92@abv.bg
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте, търся схеми на гоблени на български градове. Много моля, ако на някой му се намират да ги сподели с мен! Благодаря предварително :kissyou:
Изпратих ти всичко което имам............
Преглед на прикачен файл 178864 Здравейте! Търся схемата на този гоблен, тъй като в комплекта, който си закупих, липсват два реда... Благодаря предварително!email: lovkam_missues@abv.bg
Здравейте,майката на моя приятелка иска да шие Коне на водопой.Ще помоля ако някой има сканирана схема и легенда на конците да ми я изпрати на мейла.Не прилагам снимка,защото мисля,че знаете за кой гоблен става въпрос.
поща за Венеция на Luca S:kiss:Здравейте търся схеми на пейзажи от Венеция. Няма значение производителя. Ако имате моля изпратете на petrana.bozukova@abv.bg
поща за вторият:kiss:Търся схемите и ключа на тези два гоблена.Преглед на прикачен файл 178875Преглед на прикачен файл 178876
diana_92@abv.bg
Търся схемите и ключа на тези два гоблена.Преглед на прикачен файл 178875Преглед на прикачен файл 178876
diana_92@abv.bg
От мен първата балеринка:kiss:Здравейте,може ли да ми помогнете да намеря схемите на тези 2 балеринки
Не е нарочно, миличка, просто много малко останахме в този форум/ повечето избягаха във фейса/ и , явно тези които сме тук я нямаме твоята схемичка. Пробвай нещо друго, че да помогнем.Момичета,от известно време търся схемата на индийската актриса Айшвария Раи ,не мога да повярвам,че никой не я е шил Аз с удоволствие споделям с вас схемите си,не е приятно,когато процесът на споделяне обаче е едностранен Нали затова е създадена тази тема?:uhhhh:
diana_92@abv.bg