stavrozova Гобленар 20 Май 2015 #23 Ще се опитам да ги свърша до края на седмицата,ама не обещавам,че много ми е натоварена програмата в последно време
Ще се опитам да ги свърша до края на седмицата,ама не обещавам,че много ми е натоварена програмата в последно време
Дида Гобленар Модератор 22 Май 2015 #26 stavrozova каза: Как позна, не е за вярване.. Че съм и болна.. Кликнете, за да разширите... Познах от снимките с любимия......Дано все така да сте натоварени!!!!! А защо си болна? Идва лятото, трябва да сме здрави ♥
stavrozova каза: Как позна, не е за вярване.. Че съм и болна.. Кликнете, за да разширите... Познах от снимките с любимия......Дано все така да сте натоварени!!!!! А защо си болна? Идва лятото, трябва да сме здрави ♥
stavrozova Гобленар 14 Юни 2015 #27 Преглед на прикачен файл 178940 отдавна завършен,но сега го слагам тук
Дида Гобленар Модератор 14 Юни 2015 #28 Маги, имаш още неща за показване. Направи свестни снимки и ги сложи, че от моите снимки хората ще се объркат ♥
Маги, имаш още неща за показване. Направи свестни снимки и ги сложи, че от моите снимки хората ще се объркат ♥