Гоблен "България в шевици"

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
Браво страхотно се е получило.Със сигурност ще си ушия за себе си ,а и за подаръци.Такава карта на Б-я,може да се направи и с човечета облечени в народни носии от различните региони.

Прекрасен проект!:clap::clap: Поздравления за труда ти!:flower::flowerlove:

Наблюдавах как върви всичко, не мога да помогна, но пък много ми харесва идеята ♥ Поздравления от мен !!!!

Браво на теб - автентично и българско :clap::kissyou:

п.п. дано наистина търговците не се възползват ....

Уж редовно влизам във форума, а съм пропуснала тази тема :( Идеята е страхотна и бих я реализирала през следващата учебна година с моите момичета от клуба по бродерия - досега с тях сме направили доста от моделите на Силвето :) Бих се включила с удоволствие в проекта, а сега ще погледна и за северняшки шевици, стига да не е проблем, че са на Ирен, но тя ги разпространява и без това...

Уж редовно влизам във форума, а съм пропуснала тази тема :( Идеята е страхотна и бих я реализирала през следващата учебна година с моите момичета от клуба по бродерия - досега с тях сме направили доста от моделите на Силвето :) Бих се включила с удоволствие в проекта, а сега ще погледна и за северняшки шевици, стига да не е проблем, че са на Ирен, но тя ги разпространява и без това...

Ще се радвам да осъществите намерението си.В приложеният архив мотивите и картата на България са на отделни файлове,което позволява различни комбинации,изрязване на част от мотива или дуплициране.Благодаря ви за добрите думи! Желая ви прекрасно и усмихнат лято!

Моля ви се, не окепазявайте хубавата идея!
1. Тия шевици не са си по местата. Виждам една, дето от Самоков е отишла в Добрич.
2. Момата е ужасно грозна и нескопосана. Да не говорим, че е ужасно голяма като размер.
3. Ако искате да стане нещо добро, увеличете размера на картата.

Също така ще помоля, който е качил картинка с картата и банковата сметка на Работилница Седянка, да я свали от форума. Отдавна Работилница Седянка не се ангажира със събирането на средства за издаване на тази книга.

Назад