S svetla1708 29 Април 2015 #101 Здравейте! Много ми харесва този гоблен, може ли някой да ми прати схемата ако я има? Пощата ми е svetla1708@abv.bg . Благодаря предварително! Преглед на прикачен файл 178697
Здравейте! Много ми харесва този гоблен, може ли някой да ми прати схемата ако я има? Пощата ми е svetla1708@abv.bg . Благодаря предварително! Преглед на прикачен файл 178697
В Величка 30 Април 2015 #102 jmishineva каза: Здравейте! Търся този гоблен jmishineva@abv.bg НАМЕРЕН Кликнете, за да разширите... Може ли ключ и схема и за мен v.kostadinova70@gmal.com Благодаря предварително.
jmishineva каза: Здравейте! Търся този гоблен jmishineva@abv.bg НАМЕРЕН Кликнете, за да разширите... Може ли ключ и схема и за мен v.kostadinova70@gmal.com Благодаря предварително.
kami_r 30 Април 2015 #103 Здравейте, момичета! :kissyou: Търся схемата на този гоблен, както и читав превод на текста... Благодаря предварително на всички! :flowerlove:Преглед на прикачен файл 178702
Здравейте, момичета! :kissyou: Търся схемата на този гоблен, както и читав превод на текста... Благодаря предварително на всички! :flowerlove:Преглед на прикачен файл 178702