Facebook група

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
Наистина трябва да се променят много неща във форума,но и комуникациите между членовете трябва да се променят!!!Не само "Ох" и "Ах" за творбите и мненията на някои,а другите остават незабелязани...!Има ли смисъл тогава да показваме нещата си и да чакаме някой да "благоволи" да ги погледне,като те са заети само със своя приятелски кръг и суперлативите,от които понякога ми се повдига са само между тях!!!Трябва да бъдем искрени и да уважаваме труда и на другите,а не само на тези,които познаваме от години...става нещо като омагьосан кръг - аз харесвам твоите творби,ти утре ще харесаш това,което аз показвам...Това не е разбира се между всички - това е между двайсетина жени от форума,но някак се втръсва-като са приятелки да си пишат на лични и да си се хвалят непрекъснато.Лъха ми на лицемерие - това за мен е неприятното,а и стана доста скучно...Преди имаше игри - премахнахте ги,защото видите ли пречеше на някои.Добре съгласихме се с това-няма как,по-точно се примирихме...Имаше и други теми,надничам там от време на време,но уви нищо!!!Скучно е затова повечето от дамите се оттеглиха и се включиха във ФБ групите!Там наистина има контакти,има разбиране,показват се много неща,поясняват се...по-интересно е!Това е моето мнение,знам,че много от вас няма да го приемат и ще се помъчат да ме опровергаят,но аз наистина мисля така и не се страхувам да напиша мнението си!!!

Известяването беше спряно за определен период от време, заради това, че се изпращаха прекалено много писма към ABV и бяха третирани като SPAM. След обновяването на форума, известяването на неактивните потребители във форума беше спряно, за да намалим огромния обем писма. Моля проверете темите, за които сте абонирани. Би трябвало вече да получавате известия.

благодаря ти Динко , вече имам известия и от други теми не само от лични съобщения:kissyou:
в новият облик има обция "нови снимки" но се появяват снимки качени само в албумите -но не вчички си правят такива , а не в темите -не може ли това да се промени , защото от писаните коментари не можеш да видиш кой гоблен се коментира трябва да се загуби доста време да разлистваш страници и т.н нещо ,което във ФБ е решено добре и бързо се ориентираш -виждаш картинките и ако те интересува каченото , тогава четеш коментари ,не се губи време което за нас е ценно

За първи път днес получих известие от мнооого време. Ужасно щастлива се почувствах. Аз съм от тези, които разредиха много посещението на форума след спирането на известията и така и не успях да си възстановя настройките след обновяването. Липсваха ми. Трудно е да влизаш и да ровиш кой, къде какво е отговорил. А лично на мен обстановката във фейса не ми допада - но всеки със виждането си... Тук ми беше далеч по уютно, дано повече хора се върнат в нашето местенце
Ако сте успели да възстановите получаването на известията по темите с абонамент - всяка сутрин ще съм тук :kissyou:

Момчета, от това дето прочетох тези дни мисля че се очертава нещо върху което трябва да поработите. Наложително е според мен да вмъкнете опция забравена парола - така всеки забравил ще се справи сам и няма да се налага да търсим вас за помощ.

Има опция за забравена парола и винаги е имало. Когато потребителят въведете грешни данни за вход, тогава се появява възможност за възстановяване. Това е линка за пряк достъп - ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА.

Отдавна съм във форума, но има периоди не съм влизла дълго време, а и не шия последните години. Но когато възобнових хобито и ми трябваше схема на гоблена които надявам се ще приключа скоро, знаех към кого да се обърна и къде да влеза :) Така, че форума си е страхотен, разнообразен и може да се намери всичко за гоблените. А които иска да си публикува нещата и във фейса, ама там повечето няма да оценят изработката истински.

Ура ,и аз днес имам известия.за пръв път от мноого време.:clap: Благодаря . Може би трябва да се отбележи ,че съм си упорито във форума ,всяка сутрин, с изключение на дните когато съм била далеч от компа . Тези дни издирвах едно петленце ,схемата де ,зърнах го на телефона , после не успях да го открия.Сигурно е , от че съм "умно и русо.:idea:Тук нещата са си систематизирани и каквото търсиш -намираш.

Аз имам един въпрос!Има ли възможност да получаваме известие за нови постове към теми ,които следим,във самият форум ,а не на Имейл???Не съм от много време във форума ,но си ми е много приятно тук ,а това постоянно лутане и търсене в темите.....някак си ме затруднява!Ако има такава опция,моля за извинение,но нещо не мога да я открия!Благодаря за вниманието!

Аз имам един въпрос!Има ли възможност да получаваме известие за нови постове към теми ,които следим,във самият форум ,а не на Имейл???Не съм от много време във форума ,но си ми е много приятно тук ,а това постоянно лутане и търсене в темите.....някак си ме затруднява!Ако има такава опция,моля за извинение,но нещо не мога да я открия!Благодаря за вниманието!
В момента това известие се вижда визуално.Или аз поне съм останала с това усещане,иконите по темите в главната страница светят в оранжево. Освен това в другият край от дясно върви колонка със новите постове, мисля че е напълно достатъчно.А като щракнете на бутон "какво ново" излизат и последните постове.

Искам да попитам защо последните няколко дни като влизам, не ме праща направо към новите мнения, както преди, а ме връща към дата от началото на март. Преди не беше така

Четейки постовете се радвам че има хора,които държат все още на това местенце и се надявам то да не изчезне.

Искам да попитам защо последните няколко дни като влизам, не ме праща направо към новите мнения, както преди, а ме връща към дата от началото на март. Преди не беше така
просто няма по нови мнения.праща ви на последно мнение и ако след 03. Март не е имало по темата движение остава си последно.системата няма как да сгреши.просто преди имаше по висока посещаемост,съответно повече мнения, от там и движение.а отговорът на въпроса ви е в самата тема дето си пишем сега,колкото и тъжно да звучи

просто няма по нови мнения.праща ви на последно мнение и ако след 03. Март не е имало по темата движение остава си последно.системата няма как да сгреши.просто преди имаше по висока посещаемост,съответно повече мнения, от там и движение.а отговорът на въпроса ви е в самата тема дето си пишем сега,колкото и тъжно да звучи

Не е така.Аз имам същия проблем.Има нови мнения,но ми отваря началото на темата или на мнения,които вече съм прочела.А относно иконите в оранжево -те си ми светят независимо от това ,че съм прочела мненията .Това е от 4-5 дни.

koleria;53550t8 каза:
Не е така.Аз имам същия проблем.Има нови мнения,но ми отваря началото на темата или на мнения,които вече съм прочела.А относно иконите в оранжево -те си ми светят независимо от това ,че съм прочела мненията .Това е от 4-5 дни.
Отдолу има под форума един надпис,"маркиране на всички теми като прочетени",след като се натисне всичко спира да свети в оранжево.явно затова е сложен,автоматично не става , трябва сам да си го натискаш,лошото е че всичко наведнъж го отмаркирва.честно казано не съм забелязала тези странности ,за които вие говорите,може и да сте прави.ще чакам и аз админите да ни светнат по тези въпроси.

И аз забелязах проблема с новите мнения. При всяко влизане трябва да маркирам целия форум като прочетен, за да видя при следващото влизане кои всъщност са новите мнения. А преди- темите, които съм чела, се скриваха, докато не се появи ново мнение. И си беше автоматично. При мен е от три дни този проблем.

A пропуснах,за да отидеш на последен пост,трябва да натиснеш не цялата тема-Така отиваш действително в нейното начало,а кликваш на двете оранжеви малки стрелкички,дето са до надписа горе в дясно до самата тема.да о го обясних.

На мене пък ми направи впечатление,че е изчезнала информацията в момента кои гобленари са на форума.честно казано този дълъг списък от последните три дни за каква статистика ни е нужна не знам:confused:.на мене ми беше по важна информацията, кой е тук в момента, /по тази точка фейсбук печели/, нали затова е форума,да търсим контакти и връзка с другите

Назад