Има ли "луди глави" за "Въртележка 8"?

Светла Петрова

Гобленар
Модератор
УЧАСТНИЦИ:
1.Юра
2.galq_iva
3.Светла Петрова
4.abi1004
5.didi3
6.Ducky

Изпращането по време на "Въртележката" ще е на един и същи участник.
Срок за изпращане и бродиране - 3 седмици.
Официално начало 26.01.2015 година
Успех на всички и много положителни емоции!

Днес след теглене на "късметчетата" списъка за изпращане е следния:
Ducky изпраща на Светла Петрова
Светла Петрова изпраща на Abi1004
Abi1004 изпраща на Юра
Юра изпраща на didi 3
didi 3 изпраща на galq_iva
galq_iva изпраща на Ducky

Датите на изпращане са:
1. 26.01.2015
2. 16.02.2015
3..09.03.2015
4. 30.03.2015
5. 19.04.2015
6. 11.05.2015

Който няма адрес на другарчето си, моля да ми пише на лични или да се свърже директно с него.
Пожелавам на всички да се забавляват в играта!

Последно редактирано:
И аз :idea:само ако ме приемете с покривка подобна на кокошките на Юра, с кафени чашчици :kissyou:

И аз :idea:само ако ме приемете с покривка подобна на кокошките на Юра, с кафени чашчици :kissyou:

ки-ки-ки на мен тишлайфера с кокошки не ми е готов още, те са 6 - ако няма да ме биете ще помисля дали да ги врътна :scared:

Записвам се като ден -два преди датата ще потвърдя :) на 100 % Искам да погледна моделчетата на учасниците за да мога да си преценя дали ще се справя че последия път малко зор видях с ленените моделчета .Предполагам че разбирате:lady:

Последно редактирано:
Аз също като Аби. Последния робин ме узори с четвъртинки и панама която дори с очилата ми беше трудно да я шия.И според мен не трябва това което ни е трудно да го шием да го пускаме на другите да го шият.Нали робина е за забавление,не за мъчение.Може би трябва да се направи условие - примерно...на 14,16 или 18 кръстчета и така.За да може наистина да се забавляваме.Пак ви казвам момичета,това си е лично мое мнение,затова ако решите не ме включвайте....не е проблем.

Аз също като Аби. Последния робин ме узори с четвъртинки и панама която дори с очилата ми беше трудно да я шия.И според мен не трябва това което ни е трудно да го шием да го пускаме на другите да го шият.Нали робина е за забавление,не за мъчение.Може би трябва да се направи условие - примерно...на 14,16 или 18 кръстчета и така.За да може наистина да се забавляваме.Пак ви казвам момичета,това си е лично мое мнение,затова ако решите не ме включвайте....не е проблем.

Аз лично съм против условия да се дописват по-скоро да се прегледат моделите на записаните и всеки да си прецени дали да потвърди участие.

Албенака та нима твоята есен беше лека за бродиране....с нацепения контур ...
Но принципно сте прави че не бива да се тормозиш да бродираш - да не говорим че лена го шия и с очила и с лупа вече...дори си продадох моделите на 18каунт....
Ако искате да направим така - Светла брои до 6 броя - оформя се група. Всеки предлага модел, обяснява си всичко по него, ако има възражения и се налага може да се промени .....

Написала съм в първия пост бройка 6-7 участника и срок за записване.След него ще показваме модели,който се отказва-отказва.Няма да се затрудняваме, а ще се забавляваме.
ПП Който е избрал модел, може да го публикува тук, за да се огледат колебаещите се

Юра толкова съм кьорава че не виждам вече и на 18-ка ми е трудно това е причината да напиша поста .Не искам някой да се засяга от това а най-малко да се съобразява.По-добре да си кажа не после да бъркам да бавя срокове и да мрънкам.Не се сърдете мисля че разбирате причината.Знаете колко обичам робините ,но по-добре да видя да преценя за да не стават фалове от моя страна.

Галя, от къде я изкара тази красота? :loveglasses:
Следя как върви записването и се чудя ... много дини ще ми се съберат.

Аз нямам дини :) и мисля тоя път да се запиша :) Даже и модел мога вече да покажа, но е с 9 елемента, така, че при мен ще има по-голям избор. И на 100% ще е на 14 каунт.

Аз имам идея за подложки - така че ще се бродира на отделни парчета панама които после ще се ламинират. При всички случаи ще е 14 каунт. 99% тема кафе.

Модела е минал няколко пъти вече - лек и приятен е за шиене.

Имам и едни мишчици които много харесвам , но за тях ще поумувам - първо че са с повече цветове и второ не ми се оформят на гоблен. Ако някой ми подскаже как да ги оформя ..... но и те на 14-ка.

Последно редактирано:
Галя, от къде я изкара тази красота? :loveglasses:
Следя как върви записването и се чудя ... много дини ще ми се съберат.
подарък ми е за миналата нова година и си чакаше реда, относно дините - ти си оправна можеш и повече да носиш

Юра, страхотен избор за подложки!!!! Ще те моля да споделиш по какъв начин ще ги ламинираш? Много отдавна си мисля за такова оформление, но дори не смея да ида да питам във фотото. Страх ме е, че ще ми се изсмеят.
Много хубави гоблени ще минат отново, ще ви следя с интерес.

Юра, страхотен избор за подложки!!!! Ще те моля да споделиш по какъв начин ще ги ламинираш? Много отдавна си мисля за такова оформление, но дори не смея да ида да питам във фотото. Страх ме е, че ще ми се изсмеят.
Много хубави гоблени ще минат отново, ще ви следя с интерес.

Нека да стигна до там ще споделя непременно.

Последно редактирано:
Момичета,това е моя робин на 14 ще е.

И понеже е голям,вие сами ще си изберете какво ще шиете....няма да го разграфявам.

1.Галя
2.
3.
4.
5.
6.Аби

Последно редактирано:
Назад